På Gardemoen…

sjokkomelk

Oh yes, da satt man her igjen..!! =p Må nesten kunne si at jeg har tilbragt store deler av dette året på flyplasser..! Ikke min favorittplass i verden.. But hey!

Det er alltid så koselig å reise hjem til familien i Ålesund.. Selv om det alltid er med et lite stikk i hjertet at jeg reiser fra min egen lille familie i Stockholm.. Kunne ønske jeg hadde alle nære og kjære samlet på en plass.. Det hadde vært fantastisk! Men.. Det er vel ikke helt usunt å savne litt heller..?

Neste gang jeg er i Sverige er det som publikum under Melodifestivalen i Gøteborg..!! Ååå.. Det blir så spennende! Erik har forresten fått seg sin egen blogg nå der man får se hva han driver med tiden før og under MGP! Den finner dere på: http://eriklinder.com/blogg

“Dagens horoskop for skytten: Det er på en reise at du utvider din horisont og møter entusiastiske personer med hjertevarme.”

Jasså? Hmm.. Spennende, spennende..! Håper det skjer snart for hittils har jeg nemlig ikke møtt noen av den sorten.. Men det skjer helt sikkert snart, for horoskop lyger jo aldri..! Den har ihvertfall rett i at jeg er på en reise.. :)

Snakkes litt senere!

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*