P4 på morgenkvisten..

Nå har jeg, Tommy og Chand vært på besøk hos P4 for intervju og sang. Jeg fikk synge en liten snutt fra sangen min “I’m Sorry” (http://www.myspace.com/rikkeliemusic). Kjempekos.. Er jo veldig stas med radio så håper det blir mer sånt fremover!! =D Jeg er ikke helt sikker på sendetiden enda men skal prøve å holde dere oppdatert!

I dag må dere også sjekke Se og Hør og Dagbladet… yeyy..Gøygøygøy! =)

Nå er vi nok en gang på hellerudssletta for lydprøver og forberedelser til kvelden! Det virker som om alle er småsyke her, vi lever jo tett på hverandre så det er kanskje ikke så rart.. Men vi gleder oss utrolig mye til kveldens show!!! Det blir kick-ass! ;D

Haha.. Sjekk denne face-swopen som Erik laget på Gabrielle og Tommy:

faceswop

Hoho..Humor.. =D

/Rikke

29 Responses to P4 på morgenkvisten..

 1. alb says:

  gleder meg veldig til å se deg i kveld! Masse lykke til, du er fantastisk:)
  haha, gøyale bilder;-)

 2. christina says:

  du er så utrolig flink til å synge! håper du vinner x-faktor :D
  stemmer på deg hver gang :)

  • rikkelie says:

   Tusen takk kjære Christina!! Nå ble jeg kjempeglad!! Takk for at du stemmer på meg.. klemklem

 3. Julie says:

  Lykke til alle sammen!!!! Blir gøy å se dere live….. Satser på et sviiingende shooww!!!!! ;)

 4. Sina Martine says:

  kan du prøve å gi ut plate ? elsker personligheten og stemmen din helt sykt mye <3 bare så synd at du gikk ut :-(

 5. Katrine says:

  Nei nei…. Dette var heeeeeelt feil. Nå som jeg virkelig hadde faått skikkelig sansen for deg:( myyyyyy. Lykke til videre skjønne deg<3 Du er så bra!!!!

 6. Jonny says:

  Du var vår favoritt til å vinne hele X Factor, veldig synd at du røk ut. Gi ut plate og lag din egen karriere.. lykke til videre..

 7. Hei kjære Rikke. Først må jeg fortelle at jeg er utrolig sjokkert at du og Lise havnet i duell, og jeg felte noen tårer når du ble stemt ut. Men jeg må si meg enig med Peters, jeg tror også du er klar for å lage plate, og komme deg ut i verden, mens Lise trenger litt mere hjelp, enn hva du egentlig trenger. Jeg håper virkelig du kommer med en plate snart, da vil nok jeg bli den første som kjøper den.

  Som sagt, jeg ble ikke happy over at du røk ut, men det er nå eventyret begynner. Det er nå du vil begynne på din egen historie. X-faktor for deg var bare ett lite push på å komme fortere igang, og dette blir nok ett utrolig stort eventyr for deg. Ønsker deg masse lykke til, Erik kommer ti å være der all day long, du kommer til å skape en magisk plate, og du er og blir min favoritt, uansett hva =)

  Klem fra Torbjørg

 8. Aram says:

  Jeg har slitt med å skjønne konseptet X-faktor, og nå skjønner jeg ingen ting. I mine øyne så var det to stk som skilte seg ut når det gjaldt musikalitet, personlighet og integritet. Du og Chand (uten sammenligning for øvrig). Men hev deg over det……..du gruser alle de som er igjen mange ganger. Nå venter vi bare på å få kjøpt musikken din :)

 9. Hahah, morsomt med bilderedigering ;D

  Trist at du gikk ut, men har tro på at du kommer langt likevel – for du har talent! :)

 10. Ørnulf Immerstein says:

  Hei igjenn Rikke !!!

  Synd du forsvant i kveld…Jeg stemte på deg,rikke ,men når det først gikkk som det gikk så er jeg enig Peter. Kom deg i studio og få spilt inn noe musikk.Så kjøper vi plata di.Jeg håper selskapet ditt vil trykke Utgivelsen din i vinyl også, slik at vi kan nyte skikkelig analog lyd av deg…Det er tross alt best….

 11. Thora says:

  Fredagskvelden blir aldri det samme igjen. Du er helt fantastisk, og du vil nå langt. Uansett hva.

 12. Linn says:

  Prøver og legge deg til som venn på bloggen :( men finner ikke der jeg kan sende forespørsel :D stikk gjerne innom og sleg meg til som venn om du har lyst :)

 13. Tina says:

  Helt FEIL å stemme ut det. Lise er kjedelig og ordinær, ikke i nærheten av hva du har å bidra med!! MEN ikke så galt at det ikke er godt for noe. Det er ikke vinnerne av talentkonkurranser som får en karriere (se bort fra Kurtern, han er unntaket som bekrefter den berømte regelen). Stå på Rikke, du vil få en lang og fantastisk karriere. Du er en EKTE artist!!

 14. ida says:

  rikke!! jeg ble så utrolig lei meg når du gikk ut, du fortjente det så absolutt ikke! min stemme holt nokk ikke for denne gang desverre.. men du skal ha masse lykke til videre, jeg håpe kjempe mye at du rekker langt og folk har fått øye på deg :D
  jeg skal kjøpe cd av deg når den kommer ut en gang snart ^^

 15. Marit says:

  Stå på du! Du er flink, – og det er helt sikkert som Peter sier: Du går ut fordi du allerede har alt. Lise er flink, men du er ferdiglaget, omtrent :) Heia deg!

 16. Marit says:

  Ville bare si at sangene dine er både fengslende, magiske og vakre. Stå på!

 17. syns det var utrolig dumt at du gikk ut !! :-( du var absolutt en av mine favoritter !!!! :-))
  men som peters sa, så er du ferdig du ! håper du kommer ut med en plate ! :-)
  da blir iallefall jeg en av de som kjøper den ! ;-)
  Lykke til rikke ! :)

  • Cassandra says:

   Hei Rikke!
   Da jeg så at du gikk ut, så ble jeg veldig lei meg. Jeg forstår ikke valget til Peter Peters, faktisk så forstod jeg ikke hvorfor du måtte synge om igjen. Norge har flippa helt ut. Du er helt fantastisk! Stå på søta! Du har vunnet selv om det kanskje ikke føles som det. Du er kjent over alt nå og håper virkelig at du kommer med en plate! Jeg digger deg og jeg blir
   hvertfall en av dem som kommer til å kjøpe platen din! Lykke til!

   Klem fra en STOOOR FAN!

   • rikkelie says:

    Takk kjære Cassandra.. Tuuusen takk for de fine orda!! det betyr masse, masse, masse!! Skal jobbe masse nå..stor klem til deg

  • rikkelie says:

   Takk kjære du!! stooor klem til deg!! :D :D

 18. Debora says:

  Du er så flink Rikke!!:D,
  ble så lei meg da du gikk ut:(

 19. christina says:

  skjønner ikke at du gikk ut ..
  men jeg vet at du kommer til å få platekontrakt, for du har en utrolig bra stemme :)

 20. ... says:

  Utrolig synd at du gikk ut i går… Etter min mening var du et av høydepunktene i x-factor, en av dem som virkelig har det lille ekstra. Du har en helt særegen, utrolig stilig stemme som skiller seg ut i mengden og du lager helt fantastiske sanger. Selv om du ikke nådde helt til topps i x-factor, kommer du nok til å nå langt i musikkbransjen. Jeg skal garantert kjøpe plata di når den kommer ut:) Lykke til videre!

  • rikkelie says:

   Det betyr så utrolig mye det du skriver.. Takk, takk, takk! Gigantisk klem til deg kjære du:D

 21. Birte says:

  Hei Rikke!

  Jeg har helt fra starten av syns at du synger helt fantastisk. Når jeg først hørte deg på tv fikk jeg frysninger og du fikk tårene mine til å trille. Du har en helt herlig stemme, og det var leit at du røk ut av X- factor i går. Da du røk ut begynte jeg å gråte, fordi jeg hadde virkelig troen på deg, og jeg tror du vil nå langt! Du skriver sanger som bare er helt nydelig, og du har virkelig truffet hjertet mitt! Når du synger dine egne sanger får jeg med en gang ett innblikk på hvordan du er, og sangene dine er helt ubeskrivelig nydelig! Jeg liker alle sangene dine på hver sin måte, men de sangene som virkelig har truffet hjertet mitt er Better of, og Lalala. Da er jeg rett og slett i drømmeland!

  Selv om du er ute av X- factor syns jeg du skal følge hjertet ditt og la drømmen din bli enda mer virkelig! Jeg tror og håper at du får platekontrakt, og da er jeg en av dem som kommer til å kjøpe den!

  • rikkelie says:

   Ååå.. Birte.. Så utrooolig glad jeg ble for å lese den fine kommentaren din. Tenk at du gråt over lille meg.. Blir så rørt og glad!! Jeg lover at jeg skal jobbe videre og kjempe for platekontrakten.. Krysser fingrene! Stor klem til deg:D