One happy camper..

Nei fy.. Jeg kan egentlig ikke helt tro det. At min første singel endelig er ute!!! Hele denne sommeren har jeg vært så midt oppe i allt med innspilling av albumet, musikkvideoinnspillinger, photoshoots og ditten og datten at jeg ikke helt har fått med meg alt. Men nå er det ingen vei tilbake. Og jeg elsker det!!! :D

I går så var jeg på Universal og hilste på de fantastiske menneskene som jeg skal jobbe med fremover! Jeg hadde også mitt første intervju med den herrrlige Gisle fra 730.no. Det intervjuet får dere se imorgen(for ikke å glemme musikkvideoen!!).

Jeg må bare fortelle litt om turen min til universal. Den var jeg faktisk ikke så heldig med… Jeg og sykkelen min har hatt MAKS uflaks når det gjelder å finne frem i denne byen!! Maks uflaks!! Hver eneste dag når jeg skal prøve å finne frem til et sted så viser GPS’en på telefonen en heelt annen rute enn det som egentlig er rett. Den er altså helt upålitelig! Og da mener jeg fullstendig upålitelig! Gang på gang innbiller jeg meg at jeg kan stole på den, og gang på gang blir jeg like rundlurt..!

I går ble det dermed over én time med vandring i høye heler (for å ikke glemme at jeg haiket med noen tyrkiske turister siste biten, for bare å komme tilbake akkurat der jeg startet). Jeg vet ikke hvem som er mest håpløs, jeg eller gps’en på telefonen. Stedssans har jeg ihvertfall IKKE!

Det skjedde akkurat samme greie i dag da jeg skulle finne et bibliotek. Jeg syklet seriøst rundt hele Oslo før det viste seg at biblioteket lå 50 meter(!!!!) ned i samme gata som jeg bor. Halloo?? Jeg er håpløs.. På den positive sida får jeg ihvertfall trim..! :p

4 Responses to One happy camper..

 1. Sanna says:

  Åååh.. supersnygg header!! (och snygg tjej) :D

 2. Steinar says:

  He-he-he, synes jeg ser for meg deg og de tyrkiske turistene i Oslo…synd man ikke kunne ha vært en flue på veggen akkurat da ;-)
  Mitt tips, er at du heller sjekker kartet på internett før du reiser ut. Hva med Google earth, hvor det ligger gatebilder fra Oslo, så kanskje du kjenner deg igjen neste gang du sykler forbi ;-)))

 3. Lena says:

  Fantastisk snygg header Rikke, men det är väldigt svårt att INTE få en bra bild på dig! :D Superfin. Kram.

 4. Marianne says:

  Gratulerer SÅ mye med platekontrakt!!! Jeg skjønner at jeg henger litt etter her, men sånn er det nå i blandt.. var innom bloggen til Camilla Pihl som hadde linket til deg; og dermed var jeg oppdatert på siste Rikke Lie-nytt :)
  Fulgte deg via skjermen i fjor og du var en stor favoritt her i huset.
  En av de mest unike stemmene jeg har hørt, og nå gleder jeg meg til å sjekke ut singelen din (og etterhvert hele albumet)!
  Ha en fortsatt herlig søndag! Det som er igjen av den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*