Om bare håret vil tørke..!

Det ble rett hjem etter treninga, verdens kjappeste dusj og nå sitter jeg midt i den umuuulige oppgava å få håret mitt tørt så fort som mulig. Jeg har rett og slett for mye hår!! Burde vært påvei ut herfra nå.. men det ser ut som om jeg blir en smule forsenet..! Usj..

Jeg skal ihvertfall ut å spise middag i kveld på en koslig restaurant på Odenplan.. Det blir jeg, Celeste, kjæresten hennes Dennis og hans kompiser! Det blir nok en bra kveld dette! :)

Ha en fin mandagskveld dere også!! =D

/Rikke

hairdryer

En sånn maskin skal jeg helt klart ønske meg til jul..!! hehe..

2 Responses to Om bare håret vil tørke..!

  1. Jeg kan gjerne få litt av det håret ditt. For jeg vil gjerne ha mer :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*