Oh sweet sunday..

Denne dagen har bestått av en del sløving i sofaen.. Utallige latteranfall, litt leikeslossing og jobbing hjemme i studio! Jeg og Erik har blant annet lagt vokal på en ny duett som vi holder på med.. Feels good!!! =) =) =)

På kvelden kom Hampus og gitaristmannen Miiiickemicke! <3 <3 <3 Yeyy.. Vi leide filmen “New Moon” (som jeg ikke var noe særlig fan av faktisk..! Treigere film må man jaggu lete lenger etter, sorry til alle fans der ute..! :p) og spiste verdens beste thai! Kooos.. !

Nå sitter Micke og Erik her ved siden av meg å spiller inn gitar til to demoer som vi holder på med.. Vet jeg har sagt det før men Micke er uten tvil den beste gitaristen jeg noen gang har spilt med! Det er heelt sinnsykt faktisk..!! Det skader ikke at han er en av mine absolutte favorittpersoner i verden heller.. Love you man! :D

3 Responses to Oh sweet sunday..

 1. Lisa Marie says:

  Høres ut som en fin søndag.. Såå søt Baby er da når hun drikker av kranen! haha =D Gleder meg skikkelig til å høre nye sanger fra deg Rikke! stor klem

  • rikkelie says:

   Hehe.. Baby er en så herlig! :p Hun vil nesten bare drikke av krana egentlig.. bortskjemt til tusen! :D kleem

 2. Ida Beate says:

  Jeg er helt enig i det om New moon filmen! Jeg ble også skikkelig skuffa faktisk… Men kjenner veldig mange som eelsker den som har sett den maaaaange ganger! Velvel.. smaken er som baken..?? hehe.. Guttene er ikke så verst å se på da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*