Oh sweet holiday..

Heii og hopp! :D

I dag tok jeg sykkelen ut til alby hvor jeg badet og slappet i solen i flere timer… Deiiilig!! Problemet er bare at jeg glemte solkremen og ble solbrent! Men det er nesten til å foretrekke over å være likbleik som jeg var tidligere på dagen.. Men bare nesten! :p

I kveld ble det kinotur med Inez og Celeste for å se “Youth in revolt” med fantastiske Michael Cera! Jeg digget, digget, digget den! Yeyy.. Se den!

Jeg må bare advare dere om at jeg er heeelt fullstendig kakemos for tiden.. De siste ukene har mest vært fulle av stress, deadlines og tonnevis med ting å gjøre.. Nå har jeg egentlig ikke energi eller ork til å gjøre noe som helst! Derfor finns det en fare for at bloggen ikke blir like mye oppdatert som vanlig. Jeg trenger helt enkelt en liten pustepause… But I’ll be back! Promise!

Sov godt og drøm søtt alle sammen (selv prøver jeg å venne meg til å sove i en tom seng i en tom leilighet, uten verken katt eller svenske.. :p)!

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*