Oh happy day! ;)

hopp

På lørdagen var det en trøtt men glad gjeng som dro inn for å se musikalen “Evert Taube” på Edderkoppen i Oslo. Jeg, Erik, Lwan og Charlotte var heldige som fikk billettene av Pernille fordi onkelen hennes(Erik Wenberg Jacobsen) hadde en stor rolle i forestillingen. Det var en kjempefin forestilling bygget rundt Evert Taubes svenske viser. Anbefales! :)

Etterpå dro jeg og Erik å spilte noen runder bowling, han vant som vanlig..:p Bowling er kanskje ikke et av mine største talenter, men gøy er det! :D Etterpå spiste vi middag på en vietnamesisk restaurant.. love it!

En perfekt lørdag helt enkelt..

bowling

5 Responses to Oh happy day! ;)

 1. Eva cathrine says:

  ÅÅÅ så gøy med bowlig og middag da. Skikkerlig romantisk =) Hørtes ut som du hadde det fint. Gleder meg ti neste fredag og se deg synge og enda mere gleder jeg meg til og komme og se på finalen i x factor så håper du står i finalen =) Hadde vert kjempe kult.

  Klem <3

 2. Ørnulf says:

  Ser ut som du koser deg rikke….. ;)

 3. Ida says:

  å det så kjempe koselig ut! Kjæresten din er skikkelig kjekk:)
  Du er utrolig flink til å synge, liker veldig godt sangen din, Better off!

 4. Ida says:

  å det så kjempe koselig ut! Kjæresten din er skikkelig kjekk:)
  Du er utrolig flink til å synge, liker veldig godt sangen din, Better off!
  Har bestilt billetter til fredag gleder meg kjempe masse til å se deg og de andre opptre! :D

 5. Ellisiv says:

  Hei Rikke ! :D Først vil jeg bare si at jeg simpelten elsker stemmen din. Første gang jeg hørte deg fikk jeg gåsehud. Følger med hver fredag, du har vært min yndlingsfinalist fra første stund. Å stå på den scenen ser så utrolig gøy ut, med alle folkene som hører på. Selv er jeg bare tretten år, men har en drøm om å stå der en gang jeg også. Men jeg lurte på om du kunne sende meg teksten og akkordene til better off? Jeg går rundt og synger på den hele tiden, selv om jeg bare kan deler av teksten. Og det hadde vært så gøy å kunne spille den på piano og samtidig synge. Har lett etter akkorder og tekst, men finner det ikke. Så det hadde vært utrolig koselig om du hadde sendt meg teksten. Elsker den sangen.
  Hilsen Ellisiv :)