Oh happy day..

I dag har jeg har begynt å skrive på en ny sang som snart er ferdig..!  Elsker dager når man setter seg ved pianoet  og melodier og tekster bare triller ut..! Jeg er kanskje ikke verdens mest produktive låtskriver! Jeg blir pent nødt til å vente på at inspirasjonen skal komme til meg og er definitivt ikke en av dem som kan spytte ut 10 låter på en uke.. Men det er kanskje ikke så viktig heller, det viktigeste er vel at det som kommer er bra? Kvalitet over kvantitet.. haha:p Håper det stemmer ihvertfall..

Har også begynt å skrive på en sang som jeg tror kan bli en kjempefin duett. Kanskje sammen med Erik? Til tross for at vi har helt ulike stemmer og stiler så bruker det å bli veldig fint når vi gjør ting sammen. :D Vi får se hva det blir av den…

Ojojoj..Det er virkelig spennende tider for meg dette her..! Ting begynner så smått å skje nå! Jeg har jo selvfølgelig ikke tålmodighet og vil egentlig at alt skal skje nå, nå, nå!! haha.. Men sånn er det!

Så forresten en veeldig merkelig, fransk film i går: “Min mor”.. Jeg er fortsatt i sjokk kan man si..!! I kveld får det bli litt lettere underholdning på meg, kanskje en hodeløs, romantisk komedie..? Jeg elsker disse kalde dagene når man har en perfekt unnskyldning til å kose seg hjemme å se film! Love it! <3

rikkelie

Stor klem fra meg til dere

/Rikke

8 Responses to Oh happy day..

 1. Cathrine says:

  Blir bra å se hva du kommer videre med :)SKulle ønske sangene dine var tilgjenglig så jeg kunne hatt de på ipoden mnin!

  • rikkelie says:

   Takk Cathrine! :) Desverre så er det jo bare demo-versjoner enn så lenge! Men lover jeg skal jobbe hardt nå så du slipper å vente så alt for lenge på en cd! klemklem :D

 2. Thora says:

  Gleder meg virkelig til å høre resultatet. Jeg er sikker på det blir kjempebra. Det er det som er så fint med deg, jeg tør å påstå at ALLE låtene jeg hittil har hørt av deg kunne vært “hovedsporet” på en skive! Det er ytterst sjeldent at en plate inneholder mange sterke spor! De fleste har kanskje et par låter som er bra, mens resten er så som så. Jeg tror ikke din plate vil bli slik, jeg tror at din plate bare vil inneholde høydepunkter. Du har så mange kvaliteter, så det kan ikke bli annet enn bra. Låtene, stemmen, følelsen din for musikk… alt stemmer så bra, alt er så ekte og gjennomført! Håper virkelig ikke det blir lenge til det kommer mer musikk fra deg, og heller ikke at det er lenge til det blir konserter med deg!
  Fortsett og vær den du er, det er da det blir best! :) Aldri la noen putte deg inn i en bås du ikke er tilpass med, for det er ikke den Rikke vi vil ha! Du kan dette best, stol på deg selv !

  • rikkelie says:

   Kjæære, kjære Thora! Så glad jeg er for at du finns.. Takk igjen for de fine ordene! :) Den dagen jeg har fått spilt inn en cd, så skal du få den gratis av meg så fort den er ferdig!! Promise..! klemklem <3

 3. Cathrine says:

  Hvorfor havnet du egentlig i stockholm?

  • rikkelie says:

   Det var vel egentlig ganske impulsivt.. Jeg flyttet først til København etter videregående og gikk på en showskole et halvår. Så var det noen som så meg i en forestilling og mente at jeg skulle gå på audition til noe som heter “Wallmans Salonger”.. Ikke kort tid etterpå ringte de meg og spurte om jeg ville ha jobb i Stockholm! Det var kjempestort.. for det var over 9000 som hadde søkt jobben, så jeg takket selvfølgelig ja og flyttet til Stockholm kort tid etterpå(hadde aldri vært der før heller). Jeg hadde egentlig bare tenkt til å være der et år, men så trivdes jeg så godt, fikk kjæreste og sim salabim: så bor jeg der fortsatt! :D

 4. Sina Martine says:

  jeg gleder meg kjempe masse til albumet ditt, og jeg håper du kan synge en sang med Erik ! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*