O Helga natt…

Sååå utrolig vakkert!! Se denne fantastiske videoen som Erik har laget..! (Husk å se den i fullskjerm og HD!)

11 Responses to O Helga natt…

 1. Stina says:

  Han synger helt nydelig, men det gjør du og ;)

 2. svein says:

  Flott levert!
  Er han “kjent” i Sverige?

 3. Stine-Lise says:

  Hei Rikke, vi hadde besøk på skolen idag av kirkens kor og de syngte O helga natt. Det var nydelig å høre på, digger den sangen. Men DIGGER deg mest :) Gleder meg til den første plata de kommer ut :P Håper du kommer tilbake til Bodø igjen snart <3

 4. Hilde says:

  Heeeelt rått. Utrolig flott var det – hils han å si det :)

 5. Thora says:

  Fantastisk. Du har en utrolig dyktig kjæreste, og det hadde vært morsomt å høre dere i en duett en gang=) Den etterlengtede julestemningen kom faktisk også etter å ha sett/hørt videoen! Herlig!

 6. Cathrine says:

  Utrooolig nydelig! Lager han vidoene helt selv? Dyktig!
  Jeg fikk nettopp cd’n hans på plass i bilen min, fikk min far til å bestille inn til lageret! og ut i butikkene sine også her i bergen! Jeg ble helt frelst! :)

  Som Thora sier, hadde vært utrolig kult å se dere sammen i en slik video, eller en innspilling dere har sammen, demo eller ikke… Det kan ikke bli annet en vakkert :)

  Du er dyktig Rikke :)

  GOOD JUL!:)

 7. Liljen says:

  Dette må være noe av det vakreste jeg har hørt!!! Får tårer i øynene, fordi det er så vakkert! Dette er en fineste julesangen, og Erik sang den bare helt utrolig nydelig! Du kan være stolt av han Rikke ;)

 8. Caroline Sofie says:

  Wow Rikke, så utrolig flink han er! Du kan være kjempestolt over han, og jeg tror han har all grunn til å være like stolt over deg! Stå på masse, masse Rikke, men husk å ikke slit deg ut.. bare ha det kjempegøy og kos masse med kjæresten din! Plei deg selv godt og ha det kjempebra : – ) nå er det snart jul, og du og Erik fortjener en flott julefeiring med masse kos! dere er så flinke begge to! Perfect match? :)

 9. Lise says:

  HELT FANTASTISK!!!

 10. kathrine says:

  Fantastisk erik!!! kjempe kult arrangert. orginalt! nydelig!!!:)

 11. Rikke says:

  Oj, nå ble jeg veldig posititvt overassket! Trodde ikke han var så flink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*