Nummer sju i rekken..

_MG_8056

God morn, god morn alle sammen!

Selv våkna jeg to timer tidligere enn det jeg måtte av sommerfugler som flagret rundt i magen og ikke lot meg sove mer.. Nå er fredagen her!! Hurra!! Denne uka har gått forbi i sneglefart i motsetning til de andre ukene. Det har nok mye å gjøre med at uka ikke har vært like fullspekket med ting å gjøre. Jeg har tilbragt en stor del av den i sengen på hotellet og da blir det gaanske så kjedelig må jeg si..:p

Men nå er endelig fredagen her og jeg er “fit for fight”! Bandet som vi får synge med i kveld er heelt utrolig bra!! Det er tydligvis bandet som Kurt Nilsen bruker å spille med, not bad! Det var en helt magisk følelse i går på lydprøven å høre sangen min få leve sitt eget liv. Dette blir en urpremiere for meg: Å synge sangen min på TV foran så utrolig mange mennesker.. Det er STORT!! Uansett utfall i kveld, så er jeg kjempeglad for at jeg har fått den muligheten. Nå håper jeg bare at folk der hjemme i stua liker den. Jeg skal ihvertfall gi alt!!

I kveld er jeg nummer 7 i rekka, så om dere vil stemme på meg send: 7 til 26400

Here we go… ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BLU2wa86z8w&feature=player_profilepage[/youtube]

12 Responses to Nummer sju i rekken..

 1. Ørnulf says:

  Lykke til i kveld Rikke ,jeg heier på deg…

 2. Elin heier på Rikke! says:

  Rikke du er helt fantastisk ! Lykke til, du er mitt største idol ! <3

 3. Ørnulf says:

  Gratulerer rikke du er med vidre..
  Nydelig låt Rikke…Skla kjøpe plata di når den kommer, for den kommer helt sikkert… ;))

 4. Gratulerer med en vell overstått kveld, en fantastisk prestasjon og framføring, herlig at du kom med en egen låt, som falt i smak hos meg tvert, og en liten tåre måtte jeg felle. Lykke til neste uke, gleder meg til å høre hvilken låt du kommer med neste uke :D

 5. Veronica says:

  du er utrolig flink rikke ! du har en helt utrolig stemme og jeg får gåsehud ! heier på deg !

  hilsen http://www.veronicachristoffersen.blogg.no

 6. Sunniva says:

  Utrolig fin blogg du har! klem.

 7. Ingvild V says:

  Jeg må bare si at jeg ELSKER sangen din, du har en utrolig fantastisk stemme.
  Kleem

 8. Malene says:

  du er utrolig flink Rikke, elsker sangene du har skrevet :) hører på dem om og om igjen (a) stå på videre :))

 9. Jeg elsker ‘Better off’ !! Hører på den dag ut og dag inn, helt fantastisk:)
  Du er kjempeflink!

 10. Anetteli says:

  Hei, jeg lurte på om du kunne legge ut lyricsen til “Better off” enten innpå bloggen eller innpå youtube? Fordi da er det lettere og lære seg sangen. Jeg liker stemmen din veldig godt, du synger utrolig fint!

  • rikkelie says:

   Heisann hopp:) Så fint at du synger sangen min, det vil jeg gjerne høre en gang! Du må legge ut på youtube.. :D :D Skal prøve å få lagt ut tekstene på youtube så fort som mulig.. det er litt hektisk om dagene, men skal gjøre det så fort jeg kan:)

 11. Linn says:

  Hei Rikke! Trist du røyk ut av X-factor :/ liker stemmen din! Drit fin sang du har :D hører stadig på den! Stå på videre og jeg ser cd av deg i butikken etterhvert det er jeg overbesvist om!