Neii!! Jeg orker ikke..!!

Neineinei… Jeg orker ikke ta tak i ryddinga i dag!! Jeg vil ikke, vil ikke, vil ikke!!!! :( Etter bryllupshelga er hele stuegulvet fullt av alskens fotoutstyr og plastikkposer med duppeditter som jeg ikke vet navnet på.. I kjøkkenet har vi ikke tatt oppvasken på noen dager av ren latskap og hele inneholdet i klesskapet mitt ligger på gulvet i soverommet (pga et par krisetilstander der jeg ikke visste hva jeg skulle ha på meg..:p)! Det er helt enkelt bare skikkelig(!!) rotete her.. Og vi som bruker å være så flinke! :p

Huff…

Nå begynte nettopp “The City” på tv også.. Så nå vil jeg ihvertfall ikke rydde..! Snakkes;)

2 Responses to Neii!! Jeg orker ikke..!!

  1. verra says:

    du og Carina er sååå like da…er dere i familie?

    • Rikke Lie says:

      Merkelig det der.. Vi får høre det hele tiden, men selv kan vi ikke helt se det.. Men neida, ikke noe familie! Bare en trønder og en sunnmøring som flyttet til Stockholm samtidig..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*