Nå reiser vi mot Arlanda! :D

I dag har vi feiret Eriks mormors bursdag. Vi hadde turnering i boll, og utrolig nok så vant jeg hele greia! Hurraaa! Jeg vinner ALDRI i sport.. Jeg gjentar, aldri!! Så det var jo en gledelig overraskelse å finne ut at jeg var flink til noe.. haha:p Jeg er helt enkelt, the one and only “boll-meister”.. Oh yeah!

Nå reiser vi straks for å hente Maria på flyplassen..! Gleder meg til å se den lille trulta(som faktisk har rukket å bli 13 år.. hjelpemeg). Noen av de aller beste minnene mine fra da jeg vokste opp var å få reise alene å besøke søstra mi, Vibecke i Oslo!

Jeg og storesøster:

Vibecke&Rikke

Jeg syns det var såå kult å få et sånt “jeg reiser alene”-skilt rundt halsen.. Lurer på om Maria fortsatt får et sånt? :p En gang da jeg var på besøk, tok hun meg med på min første musikal, Annie! Det var heeelt magisk og noe som jeg aldri kommer til å glemme. Håper at Maria synes det er like stas å besøke tanta si i Stockholm! Vi ska ihvertfall finne på mye gøy.. Nei.. Nå må jeg stikke! Snakkes=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*