My superstar.. <3

I dag var jeg å så på når Erik hadde en minikonsert for Redd Barna i Tyresø. Masse, masse folk hadde møtt opp for å kjøpe cd’en og for å få autografen hans. Jeg var selvfølgelig superstolt som vanlig… =D Morsomt å tenke på at vi begge to har havnet i dette cirkuset, bare i to forskjellige land.. Merkelige greier når man tenker på det! ;)

eriksynger

Filmet en liten snutt med kameraet mitt:

Nå skal vi en tur på kino for å se den nye filmen “2012″.. Håper den er bra!

/Rikke

4 Responses to My superstar.. <3

 1. Leeniz says:

  Gud vad roligt att du filmade, kul att titta på videon. Och vilka fina bilder du tagit.
  Det var kul att träffa dig igen.
  KRAM

 2. Hilde says:

  Han er så dyktig, og det er virkelig du også. Hærlig å se at du er stolt av han, løfter han opp og fram og ikke er redd for at han skal ta oppmerksomhet fra deg. Det er mange i din bransje som blir sykt selvsentrert og livredd for å dele søkelyset med noen.

  • rikkelie says:

   Takk søte du! :D Men det er vel klart jeg er stolt.. hadde vært merkelig om jeg ikke var det! Jeg hadde definitivt ikke vært der jeg er om det ikke hadde vært for ham. Så man kan si at vi løfter hverandre opp! Klem til deg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*