My dreamhome..

I dag har vi vært på et par leilighetsvisninger for første gangen og jeg falt pladask for en av de.. Jeg ble rett og slett forelska i den!! Den var akkurat sånn som jeg vil at min leilighet skal se ut.. Nå starter budgivningen i morgen.. Så er det bare å krysse fingrene for at den ikke drar i vei i pris.. Man vet jo aldri med budgivninger! Spennende..! ;)

Etter visningene møtte vi opp Vlatko for å se siste forestillingen av musikalen “Rasmus på loffen”, så ble det thai til middag på med Anna og Freddie  før vi dro på spontanbesøk hjem til Micke. Da ble det til at vi jobbet litt med to nye sanger som vi holder på med.. Kan bli braa! ;) Har faktisk snart material til to album her.. Men jeg har faktisk begynt å skrive så smått til andre artister også, noe som er kjempegøy! Kreativiteten fløder.. haha..

Ønsker dere en herlig kveld kjære venner.. /Rikke

5 Responses to My dreamhome..

 1. Leeniz says:

  Låter som en supermysig dag. Hoppas man får höra någon låt snart då! ;)

 2. Aram says:

  Spennende med budrunder….lykke til !

  • Rikke Lie says:

   Takk Aram! :) Usj.. Har følelsen av at den kommer til å springe avsted i pris, den var bare perfekt!! Men vi skal på en ny visning i dag også.. og man må vel ha litt is i magen, vi har det jo ikke akkurat travelt! ;) klem

 3. Synnøve says:

  Hei :) Jeg fant bloggen din gjennom Camilla Pihl, og ble så glad !:) Er så gøy når man kommer over flotte blogger, og jeg må self. få skyt inn at du ser helt utrolig fantastisk ut på dette bildet her! Gleder meg til å følge deg videre :)

  • Rikke Lie says:

   Hei Synnøve! :) Så gøy å få nye lesere.. Herrlig! Takk for komplimentet søte du..! Ha en fiiin dag.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*