Musikkvideoen til “Such A Lovely Day” ute nå!!

9 Responses to Musikkvideoen til “Such A Lovely Day” ute nå!!

  1. åååh! så utrulig søt og romantisk video :D denna sangen er min sommar sang i år :) blir alltid glad av å høyra den. elskar musikken din Rikke! :D

  2. Nydelig musikkvideo! :D

  3. Jeg elsker all den musikken du kommer ut med Rikke!:D. Den sangen er så sommerlig, herlig, vakker og romantisk. Du er en person med sang av glede, som jeg liker godt ved deg som artist ;). Gleder meg masse til å høre til flere låter og se flere musikkvideo av deg ;) Du er så fantastisk Rikke ;), skulle ønske jeg fikk se ossen en dag med deg hadde vært :D

  4. Helene Olsen says:

    åååh, gledet meg så mye til hele sangen kom ut på youtube!! elsker den:D

  5. Andrine says:

    Niiice ! :D Elske musikken din <3

  6. kjæpefin..EnsNg som gjør megglad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*