"Mormor og de åtte ungene.."

I går bestemte jeg og Celeste oss for at vi skulle ut å gå en langtur rundt djurgården i dag. Men nå på morgenen ringte hun meg med en fortvila stemme og sa at været var elendig og at det garantert kom til å begynne å regne.. Vi var kjappe med å komme på en plan B, for ut på tur i regnvær fristet ikke noe særlig..!

Men så kom jeg på hvordan det var da jeg var liten.. Min mamma dro alltid med hele familien ut på tur, sol eller regnvær! Nå skal det sies at vi aldri gikk særlig langt.. Det handlet ikke så mye om selve turen, det viktigste var å så fort som mulig finne en plass med ly for vinden, sette oss ned å grille pølser, marshmellows og drikke kakao(gjerne tre minutter fra bilen..)Vi plukket steiner og leita etter krabber, ble fortalt røverhistorier av min veldig overbevisende mamma(historier som jeg den dag i dag ikke vet var oppdiktet eller virkelige..!)

Det spilte aldri noen rolle hva slags vær det var..! En høstdag var det en stor storm ute.. Regnet haglet ned og folk holdt seg borte fra gatene. Da tok mamma like så godt med seg hele gjengen, slo opp et lite telt på volsdalsberga og tok fram grillen.. Og der satt vi, mens regnet haglet og lynet tordnet rundt oss.. Vi elsket det!

Folk som bodde i husene rundt kunne ikke forstå hva slags galninger som var ute i det været og som dessuten kjempet med å sette opp et lite telt i full storm..:p De ringte faktisk inn til lokalavisa og dagen etter kom vi på førstasida med dette bildet og med overskriften “Mormor og de åtte ungene”:

Det finns ikke dårlig vær, bare dårlige klær.. Så Celeste: Hva blir det til med den turen..? ;)

2 Responses to "Mormor og de åtte ungene.."

  1. Yess, jeg hatt problemer med å komme meg inn på bloggen din. Uansett hvilken data! Men nå kom jeg meg innom <33 Overlykkelig <33
    Også ang innlegget, så utrolig koselig ut om det var u vær ;D

    • Rikke Lie says:

      Ja! Bloggen har vært nede en stund pga at den lå på ipublish.no! Men nå skal det aldri skje igjen.. :D Glad for at du er tilbake her.. Spread the word, sånn at alle finner veien tilbake..;) kleem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*