Mine første ski…<3

Nåh..!! Se hva jeg fant:

rikkeliten

Et bilde av lille meg en jul for lenge siden. Her ser dere meg og mine aller første ski..! Jeg husker at jeg var helt i ekstase!! Jeg gikk rundt omkring i huset med de rosa skiene mine og nektet å ta de av..! Jeg insisterte til og med på å få sove med skiene om natta..

Jeg må derimot innrømme at jeg ikke var like talentfull i skibakken..(det er jeg fortsatt ikke..! :p)

3 Responses to Mine første ski…<3

  1. Mathilde says:

    Ntttååå, så søt <3 :)

  2. Caroline Sofie says:

    hahaha, jeg ler! søt har du alltid vært, og jeg kjenner meg utrolig godt igjen i det bildet og historien bak! Glemmer ikke første gang jeg fikk ski heller.. tenk så mye som kan glede en liten unge, det er helt utorlig, og herlig å tenke på. Det er viktig å ikke glemme å sette pris på ting.. jeg setter pris på deg!

  3. mamma says:

    Å du deilige morgenstund–en god kopp kaffe og det aller beste å få lese en så veldig koselig BLOGG. Det var noe til feiring–er såååå glad du har en så fin familie og feire jul sammens med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*