Manic Monday..

Rikke01

Well hello, hello.. ;)

For en dag!! Mandager er en av de mest hektiske dagene i uka.. Vi er i studio med Jørn(produsenten) og Peter for å bestemme sang og sette gangen på den, vi er hos Maria(stylisten) for å bestemme antrekk til fredag, øver hos sangpedag og spiller inn vignetter og stæsj til Extra Factor.. Fullspekket skjema helt enkelt.. Gotta love it!

I dag var det litt spesielt for jeg hadde veldig problem med å bestemme meg for låt denne gangen.. Men vi bestemte oss til slutt for en sinnsykt kuuuuul sang: “Do you love me” med Amanda Jensen. Sikkert ikke så mange av dere som har hørt den før, noe som kanskje gjør det til et dristig valg. Men både jeg og Peter tror mye på denne sangen og at det er på tide at Norge får høre den! :) Jeg gleder meg ihvertfall til å rocke scena med den på fredag! Check it out:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2szbEbWQ0o[/youtube]

Nå skal jeg kose meg med en isté og en ny episode av Dexter.. Ha en herlig mandagskveld alle sammen :)

/Rikke

4 Responses to Manic Monday..

  1. Eva cathrine says:

    Så travelt du har hatt det,Mandager er kjempe travle ja =) Gleder meg til og se deg synge den sangen,den var kjempe kul

  2. En helt fantastisk nydelig sang, som jeg tror du vil “naile” utrolig, for å si det på dommerspråket :p Gleder meg utrolig mye til fredag og se ukas opptreden. Masse lykke til, Rikke :)

  3. Joakim says:

    Den låten hadde jeg aldri hørt før, men jeg synes den var kjempe bra, og jeg er sikker på at du vil kle den perfekt! Tror den passer bra til stemmen din :D Gleder meg til å se resultatet av all øvingen og innspillingene på fredag! Det er alltid like gøy. Jeg stemmer, og håper virkelig ikke du ryker ut på fredag. Uten deg ville ikke x factor vært det samme. Det er jo du som skaper magi hver eneste fredag, og det er ordentlig kvalitet over det du gjør :) Masse lykke til ;)

  4. Kristine Olsen says:

    Du er utrulig flink til å synge :D stemmer på deg jeg :D