Mama I'm coming home..

Nå er jeg faktisk sliten… skikkelig trøtt og sliten!! Men heldigvis så begynner vi snart å bli ferdig med alt som må gjøres før vi reiser.. Jeg trodde faktisk ikke vi skulle rekke det.. Meeen det kan gå faktisk.. Det jo gå!

Har litt dårlig samvittighet for å reise hjem til Ålesund midt i alt kaoset.. Men jeg savner familien min noe sinnsykt..! Vet ikke når jeg var hjemme sist, men det føles som en evighet siden.. Så det skal bli såååå herlig!<3

Erik skulle etter planen ha hatt photoshoot i dag, men pågrunn av regnet ble den utsatt til imorgen! Det er noen crazy idéer de har til shooten, så knipser noen backstage-bilder!

Nei.. Nå skal jeg bare slappe litt før det er på tide å jobbe igjen..! Håper dere får en fiiinfin kveld cupcakes! Kleem /Rikke

2 Responses to Mama I'm coming home..

 1. Mathilde says:

  Huff, beklager VIRKELIG for at jeg ikke har vært her i det siste og kommentert Rikke :( Huff… Jeg har vært innom og lest alle innleggene dine du har hatt i det siste, men har helt glemt å kommentere! :/ Jeg har ikke kommentert her siden 30.mai, som du ikke har svart på en gang! Savner deg.

  Jeg har hatt mye å gjøre i det siste. Eksamen, sykdom, teoriting osv osv. Seinest nå hadde jeg muntlig eksamen på torsdag, og det gikk overraskende bra. Fikk en 4′er :) Og er storfornøyd! Var så nervøs den dagen at jeg kasta opp før jeg reiste hjemmefra, men det gikk jo bra heldigvis.

  Etter det jeg har forstått så går det veldig bra med deg for tiden, i studio og greier. Det er bra vet du, Rikke! Gleder meg virkelig til å høre mer utover.

  Også vil jeg ønske deg min kjære favoritt kvinnelige sangerinne en god sommer her i Norge, sammen med familien din og Baby.

  Jeg skulle gjerne ha skrevet mer, men kommer ikke på noe i farta hehe. Men snakkes da :D Klemklem <3

  • Rikke Lie says:

   Hehe.. Det er vel ikke noe å beklage for kjære du:) Men det er såå gøy å få kommentarer.. Merker at jeg blogger mye mindre de periodene kommentarene er borte og mye mer når folk kommenterer.. ;)

   Gratulerer med 4′ern på muntlig!! Flink du er!! :D Jeg kjenner til den nervøsiteten, jeg haaatet prøver og eksamener.. men hvem gjør vel ikke det? usj!!

   Ja.. Her er det virkelig fullt kjør om dagene.. And I love it!!

   Klemklem /R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*