Living my dream..

I går hadde jeg en 21 timers lang arbeidsdag!!! :O Vekkerklokka ringte kl. 05:00 og jeg kom først i seng 03:00 på natten. Man kan trygt si at jeg er sliiiiten.. Helst skulle jeg bare bli liggende her i senga resten av dagen, men siden magen insisterer på å kurre som besatt må jeg vel bare ta å makke meg opp snart.

….Yes it’s true!! I går var innspillingen av min første musikkvideo!!!! Hurraaa!!! :D

Det var litt av et gigantprosjekt for å si det mildt. Folkene jeg jobber med er heeelt fantastiske!!!

Det er så mye å fortelle.. Etter i går er jeg helt oppfyllt av inntrykk og opplevelser. Det var lett noe av det kuleste jeg har vært med på.. Jeg var desverre ikke så aktiv med kameraet, men min venn Sanna tok noen bilder for meg på begynnelsen av dagen. Takk, søte du! :)

Gryytidlig på morgenen dro ei trøtt Rikke inn til salong small for å få håret fixet av Pierre, my favourite!!

Studioet var helt fantastisk fint.. Når jeg kom inn døra trodde jeg at jeg hadde kommet til en slags drømmeverden. De hadde nemlig en maskin som blåste ut en slags hvit tåke som la seg over hele rommet. Utrolig fint!

Stylisten min Liselotte er verdt sin vekt i gull.. <3

Makeup-artisten Paula fikk style om håret mitt til neste scene..

En av verdens beste filmfotografer Paul Evans til venstre og hans assistent.. I bakgrunnen ligger jeg.. haha!

To stk. trøtte rekvisitører mot slutten av en lang arbeidsdag..

Nå gleder jeg meg til å vise dere det ferdige resultatet!!!! ;)

Jeg må knipe meg selv i armen.. Hva pokker har jeg gjort for å fortjene dette!? Hvor mange mennesker får egentlig oppleve å leve drømmen sin?

Jeg er så glad for at jeg aldri gav opp!!! Den som venter på noe godt……;)

/Rikke

16 Responses to Living my dream..

 1. Sanna says:

  Ohh längtar!! :D Den kommer bli grym!

 2. Eva cathrine says:

  Gleder meg til og se den ;) Si ifra om du trenger dansere en gang til en musikk vidio els. Da er det bare og ta kontakt ;D

  Klem <3

 3. Mathilde says:

  Ååååå, dette gleder jeg meg sykt masse til :D

 4. Aram says:

  Oiii så gøy. Gleder meg masse til å se resultatet :)

 5. Thora says:

  Yeej! Jeg gjettet riktig jo:D
  Er så utrolig glad på dine vegne, du aner ikke! Du fortjener dette så ubegripelig mye, Rikke. Det finnes ingen andre artister som du, og det er grunn nok i seg selv til at du fortjener å bli både sett og hørt av resten av verden. Bildene var utrolig flotte, og jeg gleder meg enormt til å se det ferdige resultatet. Ser ut til at det blir en musikkvideo som passer godt til artisten Rikke, og at ingen har fått lov å sette deg i en posisjon du ikke er tilfreds med- og det er veldig veldig bra! For det er virkelig ikke verdt å la noen endre deg til noe som helst annet enn det du allerede er- for du er helt unik fra før av! Igjen, gleder meg veeeldig til det kommer musikk fra deg til salgs! Jeg skal kjøpe så snart den slippes for salg- for den dagen har jeg ventet på lenge nå!

  • Rikke Lie says:

   Yeees.. Du hadde helt rett! :D Takk søte, snille Thora! Heldigvis så får jeg være meg og gjøre min greie til 100%.. En utrolig deilig følelse! ÅÅh som jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har jobbet med så lenge! Jeg har jobbet HARDT og myyye.. haha:p Så neste torsdag reiser jeg på to ukers ferie med min kjære lille mamma.. Det blir deilig! Men etter det er jeg såå klar for å jobbe videre! Er såå lykkelig om dagen..

   Stoor klem

 6. Stor fan says:

  Gratulere!!! Du ser ut som en engel der du sitter ved pianoet. Digger attituden din, og du har noe spesiellt som gjør at du vil få det til. Gleder meg til jeg kan kjøpe musikken din.

 7. Ida Mari says:

  Gleder meg til å se :)

 8. Leeniz says:

  Helt fantastiskt kul =)

 9. Eva cathrine says:

  Jeg danser for det meste alt. Har danset i 15 år ;D Jeg går på et dansestudio her jeg bor som heter anetts danceteria og der danser jeg Hip hop,moderne,klassisk,jazz og afro. Jeg liker best og danse jazz,moderne og hip hop om du lurer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*