Let it snow, let it snow…!

Hei alle sammen,

Har hørt rykter om at dere har snø der borte?? Urettferdig må jeg si..!! Her i Stockholm er det ikke noe tegn til vinter enda, ganske mildt i luften og mest regvær! What’s up with that??  Tenk at det er 1 desember allerede, jeg forstår ingenting!! Tiden går så innmari fort… På torsdag har jeg bursdag også! =D Jeg elsker å ha bursdag..! Da kan man spise ubegrensede mengder kake og åpne gaver! :p Det kan ikke bli annet enn bra! Vet ikke hvordan eller om jeg skal feire det enda, det bruker Erik å ta seg av.. Min forrige bursdag var desidert den fineste bursdagsfeiringen jeg noengang har hatt!! Det blir en umulig oppgave å overgå den…<3 Men den kan jeg leve på lenge, lenge!! Så i år blir jeg glad om jeg får ei kake med lys på, det holder i massevis! <3gris

I går tok jeg svineinfluensa-vaksina.. Usj! Skumle saker.. Men nå er det gjort! Det verste var at Erik presterte å slå meg to ganger der jeg nettopp hadde tatt sprøyta(ikke med vilje selvfølgelig) noe som gjorde så syykt vondt! But no worries people: Jeg fikk min hevn!! så nå har han nok like vondt som meg.. mohaha..:p

Vi har så smått begynt å forberede oss til julen her hjemme, med adventslysestaker og julekalendere.. Snart skal vårt lille juletre opp også! Det er jo så koselig med jul! <3

Savner virkelig å stå på scenen nå.. Men det er ikke lenge før jeg drar avsted til Bodø og skal synge der.. Så er det finalen i X Factor og straks etter det skal vi ha vår fine lille julekonsert her i Stockholm..! Og i mellomtiden skriver jeg nye sanger til den dagen jeg kan få samle alle på en CD! Jaa… Håper julenissen kommer med ei platekontrakt til jul..! Det hadde ikke vært så dumt.. ;)

black&whiteNei, nå skal jeg ivei å trene litt! Kom på i går at jeg glemte favoritt-skoa mine sist jeg var der…! Jeg hadde visst gått hjem i joggeskoene mine, vimsete som man er :p Krysser fingrene for at de finns der fortsatt!

Ha en fin dag kjære venner!! <3

9 Responses to Let it snow, let it snow…!

 1. Mathilde says:

  Skal ta sprøyta jeg også. Og det på selveste bursdagen din :p Hehe, gruer meg faktisk. Åssen går det med bilen forresten? Fått gjort noe med den?

  Du forresten Rikke… Tror du kan svare meg på meldinga på facebook snart? :) For nå går dagene fort mot finalen! Hehe :p

  Ha en fin dag du også! <3

  • rikkelie says:

   Har svart deg nå! :) Bilen har det ikke skjedd så mye med enda.. vi må nok kjøpe en del nye deler og sånn.. Vi får ta bussen så lenge! :)

 2. Joakim says:

  Hei Rikke!
  Jeg og Thora har sendt deg et kort og en liten bursdagsgave i posten, den kommer nok ikke frem til torsdag, men den er på vei altså :)

  • rikkelie says:

   Nei så fiiint!! :D Nå gleder jeg meg massemasse..!! Så utrolig søte dere er..<3 Men hvilken adresse har dere sendt til??

   • Joakim says:

    Hei igjen, Rikke! Den er faktisk ikke posten enda, så hvis det er skrevet på feil adresse er det enda tid til å endre det. Jeg skal ikke skrive adressen her, men det er den man finner om man søker. Den slutter på et postnummer og TYRESÖ. Hvis det ikke er adressen som står oppført på nett, så hadde det vært snilt om du sendte meg adressen på innboksen på facebook. Mvh Joakim

 3. Aram says:

  apropos jul…hva er din favoritt-julesang? Har akkurat sittet å youtuba julesanger……mange fine :)

  • rikkelie says:

   De sangene jeg liker best å synge må være jazz-sangen “Christmas Song” og “Have yourself a merry little christmas”, synes også at den nye sangen “Välkommen hem” med EMD er suuperfin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*