Let Him Fly..

Vet ikke om dere har hørt denne før..? Jeg sang denne på den første bootcampen i X Factor! Det er veldig lenge siden jeg spilte den inn men jeg blir merkelig nok aldri lei av den. Jeg elsker fortsatt å synge denne sangen..<3

Patti Griffin har skrevet den og jeg synes teksten er så utroolig fin!

“It would take an acrobat, but I already tried all that, so I’m gonna let him fly….”

5 Responses to Let Him Fly..

 1. Du kler mørkt hår utrolig bra!

 2. Mathilde says:

  Veldig fin sang <3 Nok en gang :)

 3. Thora says:

  Du synger like nydelig som alltid<3
  Det er så godt å høre deg synge, man trenger ikke anstrenge seg, kan bare slappe helt av og nyte det. HERLIG!

 4. Aram says:

  Nydelig sang og nydelig sunget :) Jeg hadde faktisk ikke hørt den før jeg hørte den på myspace siden din for en tid tilbake, men har hørt den med både Jessica Simpson og noen andre i ettertid. Ingen av versjonene er i nærheten av like bra som den her :)

 5. Marte says:

  utrolig bra blogg, og kjempe fin sang! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*