Late dager…

rikkelieI dag har jeg ikke gjort noe produktivt egentlig.. Men så er jeg jo på “ferie” da.. Så det får vel være greit! ;)

Kina, den ene søstra mi, var på besøk en tur.. Alltid like koselig! <3 Vi pratet som vanlig om alt mellom himmel og jord og spiste bløtkakerester fra i går.. Not bad!

Ellers tok jeg litt solarium i dag.. Begynte å bli skikkelig gjennomsiktig..! Er ikke fan av å ta solarium, men når jeg blir så bleik at folk rundt meg tror jeg er dødssyk, da trenger jeg faktisk litt sol.. Haha..

Jeg har booket flybilletter hjem nå.. Jeg reiser på torsdag! Da blir det først en lynvisitt til Oslo for et møte ,før jeg reiser videre til Stockholm.. Og da… ojojoj, er det ikke lenge før jeg er i Gøteborg og heier på Erik! Hjelpe meg.. Skal stemme til fingrene blir blå..!

erikmannen

I kveld skulle vi etter planen ha vært på Stockholm Fashion Week-festen! Men siden jeg dro til Ålesund ganske så impulsivt, tar Erik med seg den ene søstra si, Klara(han har 5!!!). Er faktsk liittegrann misunnelig.. Men bare litt! Nå er jo ikke jeg spesielt moteinteressert! Det er vel mest goodiebagen jeg er sjalu på..! De får helt enkelt snappe med seg en ekstra til meg..

Jeg fikk et mms av en stressa Erik.. Han visste ikke hva han skulle ha på seg! Ordet “Fashion Week” setter jo litt press på en stakkar.. :p Jeg ga ihvertfall  two tumbs up til dette antrekket.. Han klarte jobben galant syns nå jeg..! (Ikke bli sur for at jeg la ut bildet nå da..haha..!)

Nå blir det middagskos foran “Vil du bli millionær”.. Burde melde på pappa! Han har jo svaret på alt..!

Ha en fin mandagskveld kjære venner..!

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*