La la la la la la la…

Hallaa solstråler! :D

Nå sitter jeg med mitt lille mini-studio i soverommet og synger litt.. Jeg øver, øver, øver(til tross for tett nese og rennende øyner.. Sangstemmen er ihvertfall som den bruker!=) Alle sangene skal sitte perfekt..! Ååå.. Jeg er såå fornøyd med de nye sangene! Det er så gøy å ha noe nytt materiale å synge på.. Gleder meg som et barn til at hele verden får høre! <3

I dag da jeg våknet var det ikke et spor av våren å se utenfor..! Et tjukt lag med snø hadde lagt seg på bakken iløpet av natta.. Merkelige greier det der..! Like greit å holde seg inne.. ;)

Nei.. Back to work!! Ha en fin dag alle sammen!

/Rikkieee

3 Responses to La la la la la la la…

 1. Hans says:

  Hei! Lurer litt på hvordan du får penger, jobber du om dagene eller…?

  • rikkelie says:

   Jeg har et eget firma og tjener pengene mine på spillejobber(mest private arrangementer i både Norge og Sverige).. Det er lenge siden jeg hadde en såkalt “vanlig jobb”! Før hadde jeg gjerne en ekstrajobb ved siden av musikken, men nå går det fint med bare spillejobber! Jeg har fullt opp med alt som skjer med musikken og har ikke tid til noe annet. Jeg har skrevet tidligere i bloggen at det er mye jeg ikke kan dele med meg akkurat nå og det er derfor bloggen har en tendens til å bli ganske enformig.. Jeg kan jo nesten bare skrive om “hva spiser til middag”-greier.. haha.. :p Meen.. Jeg lover at så fort jeg kan så kommer jeg til å dele med meg av alt spennende som skjer med dere! Håper den dagen kommer snaaart! :D

 2. Anniken says:

  kjeempebra! Gleder meg til å se platen din i butikkene,skal ikke laste ned en eneste sang av deg, du fortjener hver eneste krone hver sang kan gi deg! You go girl :-D

  Men si meg, hvor mye må man regne med å betale for et “mini-studio” ? altså mikrofon,høytalere o.l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*