Kveldsåpent!

I går dro jeg med meg Per Joachim(storebroren til Kathrine og en dyktig gitarist) og Kathrine til NRK P1 for å gjeste Kveldsåpent og spille “Such A Lovely Day” live. Programmet sender jo egentlig fra Trondheim men takket være dagens teknologi kan jeg sitte i Ålesund og prate. Etter intervjuet dro vi alle hjem til Kathrine der vi fikk bursdagskake og jordbær. Yum yum! :)

3 Responses to Kveldsåpent!

 1. kine says:

  Hei!
  Jeg er e jente på 13 år, og har veldig lyst til å gi ut eget album. Jeg skriver egene sanger, og holder på å spille inn en demo. Og lurte på om du kunne skrive noen tips, ting jeg burde vite om denne brasjen, hva demoen burde innholde, og hvem anbefaler du at jeg sender den til?
  Og jeg elsker sangene dine!

  • rikkeliemusic says:

   Heisann! :) Så kjekt at du også driver på med musikk og så spennende at du skal lage din første demo. Om det er platekontrakt du er ute etter, bør jo demoen inneholde egenskrivne låter. Enten som du selv har skrevet eller som du har fått noen til å skrive for deg. Men du er ganske så ung nå, og de fleste får ikke platekontrakt i så ung alder. Isåfall er det vel kanskje lurt å være med på en konkurranse som Norske talenter eller grand prix junior først? Plateselskap tar ikke så ofte imot demoer lenger. Nå gjelder det mest å synes på så mange scener som mulig. Så spill inn en demo og ha den alltid med deg. Meld deg på alle mulige lokale konkurranser (UKM osv.) og stå på så mange scener som du bare kan. Du har lang tid på å utvikle deg, så det er bare å kjempe. Går du til sangpedagog? Lykke til! Gleder meg til å høre det du spiller inn. /Rikke

 2. kine says:

  Jeg går ikke til sangpedagog, for jeg vet ikke om noen i nærheten,,
  og jeg skriver sanger selv ;)
  jeg har skrevet sanger uten instrument til nå, men har nå begynt å prøve å skrive med piano :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*