Kum Ba Yah…

God kveld i stua! :)

Hva har dere gjort i dag? Jeg har mest tatt det med ro faktisk.. I går hadde jeg verdens leeengste dag. Det var proppfullt med folk i gatene, jeg hadde på meg for mye klær, for høye heler (voooondt..!!) og tilbragte alt for mye tid i alt for mange prøverom enn hva som kan anbefales på en dag! Haha.. Meen, vi fant heldigvis myye fint som jeg skal bruke på tirsdag og fredag! :D

Hva tror dere jeg skal gjøre? Noen som vet?

Etter noen timer på byen med stylisten møtte jeg opp noen venner for å spise middag på Jensens böfhouse. Yummii! Deretter dro vi på kino for å se den siste av twilight-filmene Eclipse. Jeg har ikke vært noe stort fan av de forrige filmene men denne likte jeg skikkelig godt! Two thumbs up! ;) Vurderer å lese bøkene i sommer.. Er det noen av dere som har lest de? Anbefales?

I morgen skal jeg treffe stylisten igjen for siste finish før jeg skal unne meg selv en ansiktsbehandling på sturebadet.. Det har jeg faktisk aldri prøvd før, så det blir luksuuus!! Gleder meg!

God natt sunshines :)

/R

5 Responses to Kum Ba Yah…

 1. Aram says:

  Tirsdag og fredag?? Regner med det har noe med musikk å gjøre og kanskje du skal ha konserter eller delta på noe greier. Men gi oss litt flere hint dahhh :p Skal du gjøre”det” i norge eller sverige? Fikk en sånn feeling av at det har noe med tv å gjøre…….aner ikke hvorfor.

  Twilight bøkene har jeg ikke lest, men etter å ha hørt flere som var helt fra seg over hvor bra de var gikk jeg å så den første filmen. Skikkelig møl spør du meg….. Men bøkene kan jo være bra.

 2. Thora says:

  Hm. Hva som skjer til uken er jeg virkelig usikker på. Men siden du i et tidligere har skrevet at du har et stort og spennende prosjekt på gang.. Noe som du visstnok har gledet deg til å få gjøre siden du var liten osv..Så derfor tipper jeg med at det dreier seg om musikken din- og er noe mer enn du opplever jevnlig…Usikker på hva det kan være. Tipper det kan være alt fra photoshoot til singel/cd/artistbilder til konsert, til musikkvideo, til …. Har virkelig ingen aning. Vill gjetting!

  Twilight-bøkene tenkte jeg lese i fjor sommer, så jeg kjøpte alle sammen på engelsk.. Jeg endte opp med å lese halvparten av den første boken, før jeg fant ut at det virkelig ikke var min smak: p Men de skal visst være veldig bra, så og si alle andre sier at de er maaange ganger bedre enn filmene! Så er nok bare jeg som ikke er så fan av ting som er langt fra virkeligheten=P

 3. kathrine says:

  I LOVE YOUR HAIR!

 4. Ida Mari says:

  Anbefaler å lese Twilight-bøkene, de er så spennende og man blir virkelig avhengig av dem :P Er på siste-boken selv og gleder meg til resten av filmene :D
  Kjempefint bilde av deg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*