Kryss fingrene for meg i dag..

Heisann hopp,

Jeg er såå trøtt for tiden! Tror det må ha å gjøre med at det er så utrolig mørkt ute. Solen er jo bare framme et par timer om dagen før det blir mørkt igjen. Jeg er ihvertfall helt energiløs…! Er egentlig ikke noe for å ta solarium men vurderer det sterkt nå bare for å få en liten solkick! Vet ikke om det hjelper, hva tror dere??

Erik dro til Malta i går sammen med kompiser for en liten miniferie! Når han bestilte turen var jo planen at jeg forhåpentligvis skulle være med i X Factor, men sånn ble det jo ikke. Hadde ikke vært helt feil med litt varmere vær nå nei! ;) Men når han er der så koser jeg meg hjemme med mine kjære venner. I dag skal jeg treffe Celeste for et nytt treningspass og etterpå blir det en liten runde på byen og en tur til min favorittbutikk “Beyond Retro”!

For ikke å glemme at det skjer veldig spennende ting i dag!!! Så vær så snill å kryss fingrene for meg kjære dere!! Ojojoj.. ;)

Nei, opp og hopp!! Håper dere får en fin dag folkens.. :)

family

Foto: Kyrre Myklebust

Bilde av meg og en bit av min herrlige familie i Oslo(operahuset)

2 Responses to Kryss fingrene for meg i dag..

 1. Mathilde says:

  Jeg krysser ALT som kan krysses for deg jeg, Rikke :) <3 Huff, har ikke hørt noe enda ang. finalen. Men håper på det beste!!

  Men vet du hvem som kommenterte innlegget mitt om deg? Pelle i Reaching Horizons ;) Ble kjempeoverraska, men ble selvfølgelig veldig glad da! Han hadde sett du hadde lagt ut bloggen min på Facebook, kjempekoselig gjort av deg :) <3 Du er så snill…!

  Nei, får øve litt til norsktentamen jeg. Så tar jeg muligens turen innom her etterpå. Ha en fin dag, Rikke :D

  Klem :)

 2. Cathrine says:

  krysser :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*