Konsert på Holmenkollen Restaurant!

I går kveld tok jeg med meg Geirmund, Petter og Micke til Holmenkollen Restaurant for å holde en akustisk konsert på en firmafest. Det var en av de absolutt hyggeligste spillejobbene jeg noen gang har gjort med et utrolig takknemmelig og fantastisk publikum. Det skadet heller ikke at vi fikk servert en fantastisk middag og god vin på forhånd. Topp stemning!

Etter det tok vi en liten runde på by:larm der vi fikk med oss et par konserter(før jeg mista mobilen min!! gahh..) og etter det dro vi tilbake til hotellet og bare slappet der.

I dag har jeg tatt det helt med ro og lader til vi skal spille i Nokia-teltet på Youngstorget kl.24:00(prikk!) i kveld! Det blir GØØY! Billetter kan kjøpes i døra! Så kom, kom, kom!! ;)

Elvis hilser! /Rikke

http://www.youtube.com/watch?v=8lGdpRzq-tg

One Response to Konsert på Holmenkollen Restaurant!

  1. Thora says:

    Liker å høre låtene dine akustisk! Da kommer det unike ved deg ekstra godt frem! Herlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*