Konsert på Big Ben..!

Hei mine kjære venner! =)

Nå er det jammen lenge siden jeg har gitt lyd fra meg..! Det har vært noen veldig hektiske dager i det siste… Og fler blir det! Men det er jo bare gøy..! Dett burde jo egentlig være en enda større grunn til å blogge mye men nå er det jo sånn at ikke kan si så mye enda om hva jeg holder på med..

I går hadde jeg en akustisk konsert på Big Ben her i Stockholm! Det ble en suuuper kveld!! Masse folk og herlig musikk med mine favoritter: Arvid og Micke!! <3 Erik kom også å gjestet på en sang.. “Regn hos mig” fra CD’en hans.. Suuperfint var det =)

Helt enkelt en fantastisk kveld! Et stoort takk til alle som hadde tatt turen dit..!!!

… En morsom greie (som ikke har noe med dette å gjøre) er at min kjære mormor på 88 år fått seg facebookprofil!! Haha.. Hun er kul! ;)

Konsert på Big Ben

2

3

4

Erik

4 Responses to Konsert på Big Ben..!

 1. Mathilde says:

  Kjempefine bilder! :)

 2. Caroline Sofie says:

  VELDIG FINE BILDER, Rikke Jolene! hihi

 3. AhA says:

  åhh…den som hadde vært der. Men en gang får jeg nok med meg en konsert med deg. Satser på det :) Flotte bilder btw

 4. svein says:

  Flott at du har konserter :) og masse folk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*