Kjoledilla…

I dag ble det en runde på byen for å skaffe det jeg trengte til Paris.. Jeg tok en tur til favorittbutikken min “Beyond Retro” og fant så syykt mye kult!! Og det beste av alt var at alt jeg prøvde passet perfekt også! Det er ikke så vanlig på en second-hand butikk.. Jeg fant mange spesielle kjoler som kan bli sykt kule på foto.. Det ble en masse tyll, blonder og romantiske klær.. Just as I like it! ;)

kjoler

Men fyy så kaldt det er ute..I går fikk jeg sjokk når termometeret viste -22 grader!! Herre min hatt..Er det mulig? Det gjør faktisk vondt å puste..! Det er da man lurer på hvorfor i alle dager man bor på denne siden av jorden og ikke på en varm plass med palmetrær! :p Men nå skal jeg ikke klage.. Vintern er jo vakker, det er bare så synd at jeg ikke vet hvordan jeg skal kle meg.. Har ikke mye varme klær i skapet mitt!!

Jeg kommer desidert til å fryse rumpa av meg i Paris..! Da blir jeg nemlig pent nødt til å stå i små kjoler og posere mens snøen faller på meg..! haha..:p Det blir nok en ganske så forkjølet Rikke som lander i Oslo på tirsdagen ja..! Da skal jeg nemlig rett til en spillejobb og synge.. Det blir spennende :)

6 Responses to Kjoledilla…

 1. Thora says:

  Jeg skulle gjerne hatt et like godt øye for kjoler som deg altså, du har utrolig mange fine! Håper du får en fantastisk tur til Paris, og kommer hjem med masse fine bilder og gode minner derifra! : )

 2. Fine kjoler, elsker slike kjoler! Go tur til Paris<3

 3. Ida T : ) says:

  Sykt fine kjoler det der : )
  Du får ha en god tur til Paris : D
  -22 ja, her var det -36 grader :P hehe

 4. Katrine says:

  Min pus Akillis er også inne døgnet rundt nå! Han er en skikkgelig ute katt, men nå ligger han bare å sover dagen lang! Stakkars alt for kaldt for de små puse labbene dems nå!! Veldig søt din nyedelig lille Baby da :) Ser ut som en god pus!

 5. det går sikker fint! lykke til og kos deg i Paris :D

 6. Hilde says:

  Invister i ei skikkelig dunjakke, så har du det du trenger til en kald vinterdag. I 22 minus er det vel ikke så nøye at man ser smashing ut! Hilsen ei som er født og oppvokst i nordnorge:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*