Kjøp “Good Girl”-kjolen på QXL!

I går sang jeg for P3aksjonen på Rådhusplassen i Oslo. Før intervjuet ble jeg bedt om å ta med en gjenstand som jeg ville donere til Flyktninghjelpen. Valget falt for den prikkete secondhand-kjolen som jeg hadde i Good Girl videoen! Denne betyr selvfølgelig veldig mye for meg og nå håper jeg at den havner i gode hender! ;) Er veldig glad for at jeg kunne få være med å støtte opp om en så god sak.

Neste bud ligger akkurat nå på 800 kroner, så om dere har mulighet er dere velkommen til å legge inn et bud. Alle penger går selvfølgelig rett til flyktninghjelpen!

Trykk HER for å komme til auksjonen.

One Response to Kjøp “Good Girl”-kjolen på QXL!

  1. Stina Margrete says:

    Elsker den sanger, du er utrolig filink !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*