Kaldt, kaldt, kaldt…

Ååå… drømmer meg bort til varmere land! Hvor deilig hadde det ikke vært å ligge på en strand akkurat nå??? Men det blir nok ikke noe reising på meg med det første! Nå er det musikken som gjelder..

I mellomtiden kan jeg drømme meg to somrer tilbake når jeg og Erik backpacka i to måneder!! Vi var i LA, Las Vegas, reiste rundt hele Mexico, Cuba, Costa Rica og avsluttet reisa i New York. Det ble sightseeing, Universal Studios, casinoturer, biltur til Grand Canyon, snorklet, så mayaruiner i mexico, bodde hos indianere i jungelen, raftet, zipline mellom høye trær i jungelen, rappeling ned 50meter store vannfall, rideturer, vi bodde hjemme hos Cubanske familier i Havanna, så dyreparker, sinnsykt vakre strender osv osv osv… Et helt utrooolig eventyr helt enkelt! Anbefaler virkelig alle å reise på en slik reise. =D Elsker, elsker, elsker å reise.. <3 <3 <3 Det er nok noe av det beste som finns..

reise

9 Responses to Kaldt, kaldt, kaldt…

 1. Hei Rikke, det går tydeligvis bra, så ingen vits i å spørre om det. Me like.

  Jeg lurte på om hvordan du fikk til å lage sånn bilde som du har gjort der, har du laget det for hånd i photoshop eller er det en nettside eller program som gjør en slik blanding for deg?

  Håper på svar :D

  • rikkelie says:

   Hei Vegard! :) Håper det går bra med deg også..! Jeg bruker bare Picasa (googles egne bildeprogram-gratis) Funker bra! klemklem:)

 2. Sanna says:

  Ni är så fina tillsammans! :))

 3. Ida says:

  Kjempe fine bilder! Veldig koselig det nederste til venstre :)

 4. Aram says:

  Det er drømmen det…å reise på den måten! Kanskje en gang :) Må også bare si at du har så mange flotte bilder på bloggen. Du/dere er dyktige å fotografere :)

 5. Pia says:

  Hei Rikke!
  For en sør blogg!
  Jeg må bare si: Du er en fantastisk artist! Elsker musikken din. Det jeg har hørt i alle fall :)
  Håper på å få høre mer fra deg fremover :)

  Og til slutt. Kan du skrive litt mer om reisen? Jeg har så lyst til å reise på en slik tur med kjæresten min, men det krever vel litt planlegging. Har du noen bra tips? :)

  stå på videre :-D

  Klem

  • Pia says:

   oii, jeg mente søt* :)

  • rikkelie says:

   Hei Pia! :) Tuusen takk for den fine kommentaren! Hms… det finns nok mye å fortelle om reisen, men det er ikke noe jeg hadde tenkt å prioritere akkurat nå.. Er det noe spesielt du lurer på? Jeg anbefaler å gå til nærmeste Kilroy eller Sta-travels kontor å snakke med de som jobber der! De er helt fantastiske og vet alt om alt..:p Så finn ut hvilken type av reise dere vil ha å få hjelp av dem! Lykke til!! klemklem /Rikke :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*