"Jeg trodde ikke mine egne øyner…"

Kryssord

Jeg fikk disse bildene på MMS i dag av min kjære onkel..! Hihi.. Mormor hadde visst fått helt sjokk når hun oppdaget meg og Erik i kryssordet i ukens Se og Hør..! ”Jeg trodde ikke mine egne øyner Rikke, dette var skikkelig stas” sa hun til meg opprømt over telefonen..! Hoho.. Verdens skjønneste mormor..! <3

Må innrømme at jeg fikk litt sjokk selv.. Det er nok min første gang i et kryssord..! Haha..:p

I morgen kommer min kjære, kjære mamma på besøk til Stockholm. Erik skal nemlig ut på en P4-turné neste uke så da blir det fint med litt besøk her! Savner henne..!!

Snart skal YouTube-videoen til “Jolene” spilles inn her hjemme..! Da er det vår kjære venn Fredde som skal stå for filmingen..! Han er utrolig flink og kommer snart med filmen “Trubbel 3″ som Erik også er med i..! Her er en liten preview:

Vi snakkes..:)

/Rikke

3 Responses to "Jeg trodde ikke mine egne øyner…"

 1. Mathilde says:

  OMG! Det har ikke jeg sett :O Og jeg som kikker alltid nøye etter om jeg ser noen kjentfolk som jeg liker der… Også ser jeg ikke deg og Erik.

  Gleder meg veldig til å se og høre YouTube-videoen til “Jolene” :) Jeg bare ELSKER din versjon av den, Rikke! <3 Så ser fram til det!

 2. At både du og Erik var med i kryssordet samtidig var jo kjempemoro da! :D Aldri opplevd det før.. ^_^

 3. camilla says:

  hehe^^ de kyssordene løste jeg :) <3
  det var litt gøy at det var du og erik på dem da :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*