It’s oh so quiet..

Nå dro nettopp Micke og Arvid mot flytoget.. Og plutselig ble det en overveldende stillhet som la seg over leiligheta. Siden tirsdag har vi bodd tre ganske store mennesker på 30 små kvadratmeter. Det merkelige er at det faktisk ikke har vært slitsomt i det hele tatt! Bare utrolig, utrolig hyggelig.. Jeg savner guttene allerede! Hver eneste morgen har jeg våkna opp med et smil rundt munnen, for de er to skikkelige humørspredere som jeg er stolt over å kunne kalle mine venner. For min del kunne de egentlig bare flytta inn her for godt (Bortsett fra at det har blitt usedvaaanlig(!!) rotete her da..:p)

Denne uka har ihvertfall vært som tatt ut fra en film. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så gjennomgående lykkelig. Jeg har fått vært med på så mye gøy, møtt så mange fine folk og vært full av sommerfugler i magen stort sett hele tiden. Det har nesten vært en litt sånn ny-forelska-følelse.. Forelska i livet, kan man vel si! Haha..  ;)

Nei.. Det høres kanskje merkelig ut, men jeg elsker denne karusellen som har blitt mitt liv. Håper den fortsetter å snurre i lang, lang tid fremover.

Nå skal jeg bare slappe av her i sofaen og raide gjennom noen serier før jeg tar fatt på denne dagen!

Ønsker dere en herlig søndag mine venner.. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*