It's been a while..

I’ve missed you guys!! :D Hvordan har dere hatt det så langt denne sommeren?? Jeg har hatt to fantastisk herlige og avslappende uker i Tyrkia. Nå er batteriet ladet till maks og jeg er klar for denne fantastiske høsten som ligger foran meg..

Okei folkens.. Jeg har ikke villet si dette for tidlig med frykt for at dere fikk vente uforsvarlig lenge (men de fleste av dere har vel kunnet lese mellom linjene likevel tenker jeg..) Den som venter på noe godt..;)

JAA! Det er helt sant! Jeg har fått platekontrakt med Universal, og JAA!! Jeg har fått muligheten til å lage det mest fantastiske albumet som jeg er så utrolig, VANVITTIG stolt over!!!! Det har vært en lang og spennende prosess der jeg har fått jobbe med en gjeng fantastiske mennesker hele veien.

Som dere kanskje forstår så har Peter Peters hatt en finger med i spillet.. ;) Det er myye takket være han og Camilla Pihl at jeg har fått denne fantastiske muligheten. Det har vært en fornøyelse å få jobbe så tett sammen med disse to fantastiske menneskene. Takk for at dere har trodd på meg hele veien!!!

Produsenten for albumet er Peter Nordahl og kan uten tvil kan kalles en av Sveriges største produsenter og kompositører (mannen bak Lisa Ekdahl). Dere kan lese en artikkel om han her:

http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article889332/Mannen-bakom-tonerna.html

For en stund siden så lagde jeg et lite videoklipp der jeg viste hva vi hadde gjort så langt i prosessen. Jeg sendte den som en liten hilsen til alle på Universal for at alle der skulle kunne ta del i alt som skjedde. Nå er det deres tur, mine kjære venner! :)

Se filmen “The making of..” under:

Nå gleder jeg meg noe villt til å vise dere resultatet. Først ut er singelen “Good Girl”! Musikkvideoen er som dere vet allerede skutt og ligger nå i klippen. For dere som ikke har sett den, så gjorde jeg en liten “behind the scenes”-filmsnutt for en stund siden:

Nå er vi i full gang med å velge pressebilder, singelcover og albumcover. Et veldig vanskelig valg med tanke på at Isabel Watson har tatt en hel drøss med fantastiske bilder.

(Bilde tatt fra Camillas blogg)

Trenger jeg å si at jeg har det veeldig bra for tiden? Alt som har skjedd de siste månedene har vært som en drøm som har kommet i oppfyllelse. Jeg har bokstavelig talt fått knipe meg selv i armen når jeg har sett rundt meg og forstått hva jeg har fått være med på.

Så lenge som jeg kan huske har jeg hatt en drøm om å få gjøre dette.. Det har aldri vært noe annet for meg enn musikk. Det har vært så mange ganger hvor jeg har vært nære og gi opp, men jeg har aldri gjort det!! Og det takker jeg meg selv for nå. Gi ALDRI opp!! Hører dere det?? For plutselig står det en person foran deg som tror på deg og så er det plutselig verdt alt slit, alle nei og alle tårer som det har tatt for å ta deg dit… Nå er jeg er akkurat der jeg vil være!

Tusen, tuusen takk til alle dere som har støttet meg og hatt troen på meg hele veien. Det er nå det begynner..!

/Rikke

28 Responses to It's been a while..

 1. Aram says:

  Gratulerer gratulerer……så gøy :) De fleste har vel lest det mellom linjene som du sier, men gøy at du endelig kan bekrefte det. Gleder meg masse til å kunne kjøpe både singel og resten av plata når den tid kommer. Er det satt noen dato for når singelen kommer ut?

 2. Joakim says:

  Gratulerer så mye, Rikke! Det er deg vel fortjent! Jeg har hatt mine mistanker om dette lenge nå, og gøy å se at du endelig kan bekrefte det. Jeg forelsket meg helt i stemmen din under x-factor, og det kommer til å bli fantastisk å få et helt album hvor den er i sitt rette element. Jeg må si at jeg likte lydklippene i dette videoklippet utrolig godt. Det er akkurat slik jeg så for meg et Rikke album ville være, og jeg er så glad for at du ikke har latt noen forandre deg. Du lever opp til forventningene jeg hadde, og det er godt å høre : ) Dette kommer til å bli et stemningsfult album som kommer til å passe godt til høsten. Du kommer nok til å røre mange med din musikk, og jeg spår deg en lysende karriere. Du har en egenart som kom veldig godt frem i det lille vi fikk høre her, og den må du holde på hele veien. Jeg er stolt over det du har oppnådd, og venter i spenning på å høre albumet. Når kommer singelen? :)

  • Rikke Lie says:

   Tusen takk kjære, kjære Joakim!! Det har vært så fint å hatt støtten din hele veien.. Det kommer aldri til å glemmes skal du vite! Dette albumet har blitt alt jeg kunne drømme om.. Jeg er så stolt!! Singelen er rett rundt hjørnet..;)

 3. Jeanett says:

  E e såååååå stolt av de vennen!! :)

 4. Sina Martine Gilberg says:

  herrergud, du er så nydelig! jeg gleder meg helt sykt til albumet ditt kommer ut :-D

 5. Mathilde says:

  GRATULERER så mye, kjære Rikke! Jeg er helt enig i det Joakim skriver! :D Dette har du virkelig fortjent! Har ikke ord, men jeg må innrømme å si at jeg er stolt av deg :) En stolt fan rett og slett.

  Stoooor klem :)

 6. Karina says:

  Åååååååh! Kor bra og gor gla ej blei på dine vegne no! He egentli forstått det, men no gler ej mej virkeli til du fe sleppe ut albumme og ej fe kjøpe det! :D He hatt trua på dej heile veien, og kjeme alltid til å ha de. For de vise på dej ka du e god for :D Digga stemma di å ALT anna me dej:D LYKE TIL RIKKE! :D

  • Rikke Lie says:

   Å tusen, tusen takk Karina! Det betyr mye for meg at du har trodd på meg.. Nå gleder jeg meg noe vanviiittig til å dele dette albumet med dere. Jeg er så stolt at jeg sprekker.. ;) Stor klem

 7. Leiv Erik says:

  Imponert, Rikke. Og ikke minst INSPIRERT!
  De klippene vi får høre av musikken din i filmene du legger ut høres også lovende ut. Gleder meg virkelig til å høre hele resultatet!
  GRATULERER!

 8. Ida Mari says:

  Så utrolig bra, gleder meg kjempemasse til å høre det ferdige resultatet :)

 9. Marthine says:

  hvilket bilde-redigerings-program bruker du ? :)

 10. Leeniz says:

  Det låter jättefint Rikke! Jag är jätteglad för din skull! Du förtjänar inget annat än det Bästa! =)
  Ser fram emot skivsläppet.
  Stora Kramar!

 11. Caroline says:

  Wow!! Så utrolig gøy! Gratulerer med platekontrakt, Rikke! Regner med du er helt opp i skyene nå! Det gleder meg langt inn i sjelen at du har det bra og at du koser deg! Masse lykke til fremover og nyt alt det spennende du får oppleve <3

  • Rikke Lie says:

   Takk kjære du!! :D Jaa.. nå gleder jeg meg som et barn på juleaften.. haha.. Har ventet leeenge på dette!! stor klem

 12. Anneli says:

  Hurra!!! Äntligen! Jag ryser när jag ser klippet The making of… Du är grym!! När kommer skivan???
  Puss och kram Anneli

  • Rikke Lie says:

   Ååå.. tack fina du! Du har bestandig varit ett stort stöd..!! Har inget datum än.. Men nu dröjer det nog inte så länge ;)

 13. Thora says:

  En utrolig gledlig nyhet å komme hjem til etter ferie, til tross for at jeg egentlig har forstått det for ganske så lenge siden. Men det må være en herlig følelse for deg og endelig kunne slippe “hemmeligheten” løs, for jeg kan tenke meg at det er vanskelig å holde noe slikt skjult!

  Jeg er i hvert fall utrolig glad på dine vegne, det er så sinnsykt fortjent. Jeg vet du ikke kommer til å skuffe alle oss som har ventet i spenning på musikk fra deg.Norge har virkelig blitt en verdifull artist rikere, ingen er som du- og det er det som gjør deg så spesiell, unik og talentfull. Jeg er helt sikker på at det finnes mange der ute som kommer til å få øynene opp for deg som artist fremover! Jeg håper virkelig, og tror, at Norge er klar for en artist som deg- for vi trenger virkelig slike artister også i bransjen!

  Det kommer til å bli en utrolig spennende høst! Gleder meg veldig til å endelig kunne kjøpe et album med den Rikke som trollbandt meg første gang jeg hørte og ikke minst så en video der hun sang- og som fortsatte å imponere da hun var med i X-Factor. Er så utrolig glad for at det er denne Rikke som kommer ut med et album, og ikke en helt forandret versjon! Det viser bare hvor godt du vet hvem du er som artist, og det gjør alt mye mer troverdig! Fortsett å vær deg selv, det slår aldri feil!

 14. Karianne says:

  Du er så flink, Rikke! Gleder meg til å kjøpe plata di, og forsvinne inn i en drømmeverden mens jeg hører på :)

 15. Siv Annette says:

  Gratulerer så masse, dette fortjener du!!:) Jeg gleder meg veldig til albumet ditt kommer, det skal jeg kjøpe og høre masse på!
  Fortsett å være så god og fin som du er, så kommer du til å nå veldigveldig langt! Stor klem fra en trofast fan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*