In my closet..

Har nok en gang landet i sofaen hjemme i Ålesund. Pål jobber nattevakt, så da dro jeg hjem til mor og far der jeg ble vartet opp med middag og kos. Perfekt!

Vi har jo vært i Oslo i helga. Egentlig burde jeg aldri dratt siden jeg pådro meg tidenes influensa og bihulebetennelse før jeg dro(flyturen til Oslo ble dermed ikke særlig gøyal..Ajjjj!!). Men jeg ville jo ikke gå glipp av MGP-finalen og festen for alt i verden. Dessverre viste forma seg å bare bli verre og verre utover lørdagskvelden, så festen var utelukket for min del. Meen jeg fikk i det minste sett finalen og ikke minst hengt med alle fine folk én gang til. Så det var det verdt!

I dag hadde jeg en liten fotoshoot i Konfekt-studio med Nelly Magazine. Jeg så mildt sagt ikke ut som et glansbilde da jeg våkna et par timer før: med rød nese, hovne øyner og.. ja.. Generellt usjarmerende! Men etter en lang dusj og en reell dose med sminke så ble jeg nogenlunde et menneske igjen og kunne posere for fotografen.

Etter shooten dro jeg rett til Ålesund igjen. Orket nemlig ikke tanken på å ligge ynkelig og syk alene i leiligheta med et tomt kjøleskap. Huff. Så dermed tar jeg heller noen ekstra sykedager før jeg tar fatt på livet igjen..

God natt søtnoser!

/R

One Response to In my closet..

 1. Sören says:

  Hei :)

  Jeg vil spørge dig om du kunne have lyst til et samarbejde med tøj & mode webshoppen Miinto.no?

  Skriv til mig på sm(@)miinto.com hvis du vil vide mere

  Hilsen Sören
  http://www.miinto.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*