I'm alive!!!

Hei folkens..! :)

Nei fy..! Nå er det alt for lenge siden jeg har oppdatert her inne! Det har virkelig gått i ett i det siste!! Paristuren var vellykket og jeg og Eirik fant på mye sprell sammen!  :) Det løste seg med nødpass også etter et besøk på den norske ambassaden! Vi reiste til Oslo på tirsdagskvelden og av en eller annen grunn skal det alltid skje noe dramatisk med meg når jeg befinner meg i Oslo..!!

Siden vi landet veldig sent fikk jeg lete etter hotellet midt på natten.. Så der gikk jeg med mine to gigantiske trillekofferter i Oslo for å prøve å finne hotellet der jeg skulle bo. Det skulle tydeligvis ligge rett ved sentralstasjonen.. Lettere sagt enn gjort!

Først spurte jeg en taxi-sjåfør om veien og han sa at jeg bare skulle fortsette å gå rett frem. Så det gjorde jeg. Jeg gikk og gikk uten å se snurten av noe hotell.. Før jeg visste ordet av det så befant jeg meg på en skikkelig skummel gate. Da kom det en hel  guttegjeng mot meg.. De stilte seg rundt meg og begynte å skulle prate med meg.. ! Jeg ble selvfølgelig skikkelig livredd og var sikker på at de ta meg..! Det var jo ingen andre rundt så jeg var helt sjelven.. De viste seg heldigvis å være ganske så harmløse etter en stund så jeg trillet mine tunge kofferter videre i snøen.. Før jeg visste ordet av det befant jeg meg på en skummel, mørk gate på Grønland.. Det var jeg, et par narkomane og en tom politibil.. Da begynte jeg selvfølgelig å tro at jeg var midt i en en episode av CSI..! Det gjorde heller ikke saken bedre at en stor mann plutselig kom med stor fart opp fra t-bana og rett mot meg.. Da var jeg sikker på at han både var bevæpnet og på flykt fra politiet.. Jeg gjømte jeg meg bak politibilen og holdt pusten.. Haha… Det må ha sett veldig komisk ut.. For politiet kom og fant meg og lurte på hva i alle dager jeg gjorde der..? Det hele må ha sett ganske merkelig ut, med meg, midt på natten med to store trillekofferter, livredd bak en politibil.. Skikkelig turist!!!

De snille politimennene tilbydde faktisk å kjøre meg hele veien tilbake til hotellet med formaningen om at jeg skulle ta en taxi neste gang..! ;)

rikkelie

One Response to I'm alive!!!

  1. Gro says:

    Haha, så søt du er!:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*