I was lost for good in outer space..

Ååååh jeg savner å blogge!! Jeg savner dere!!! :(

Som dere sikkert har merket har jeg tatt en nødvendig pause fra bloggingen denne sommeren og den kommer dessverre til å fortsette litt til. Jeg må nemlig vente helt til neste mandag (!!!) før de kommer for å installere internett hjemme hos meg.

Det har vært så mye som har skjedd i livet mitt.. Noen triste ting, mange positive ting og mye nytt og spennende!! Jeg har helt enkelt hatt bruk for en pause fra alt.. Å være med mine nærmeste og leve litt..

Jeg har som mange av dere vet kjøpt meg en liten herlighet av en leilighet på Grünerløkka. Så det var litt av noe styr da jeg skulle frakte alt over fra Stockholm. Heldigvis hadde jeg verdens beste Erik ved min side som jobbet på spreng i flere døgn med å hjelpe meg. Vi kjørte et gigantisk flyttelass over hit og etter utallige shoppingrunder for å finne alt jeg trengte til den nye leiligheten verket det i hver eneste muskel i kroppen… Tv, sofa, møbler, speil, osv, osv… For ikke å snakke om den følgende montering av alt jeg hadde kjøpt. Utrolig hvor mye arbeid det har vært med en liten leilighet. Tenk om det hadde vært et helt hus!! haha.. Erik er uten tvil mr. Handyman nummer én!! Uten han hadde denne flytten vært kliiin umulig! Så tuuuusen, tusen takk fine, fantastiske du!! <3 <3

Det føles surrealistisk å våkne opp i en ny leilighet i en ny by, i et “nytt” land. Hele livet har blitt snudd på hodet. Det merkeligste er at det føles som om jeg fortsatt bor i Sverige. alle som jeg har møtt hittills i nabolaget har jo bare vært svensker?? haha.. Det eneste som gjør at jeg merker at jeg bor i Norge på er de sinnsyke prisene i matbutikkene..! Gahh.. Jeg kommer til å bli lutfattig! :p

Men nå er jeg endelig klar for alt nytt som skal skje. Singelen er RETT rundt hjørnet!! Å herre min hatt som jeg gleder meg til å høre den på radio og til å se musikkvideoen på tv. Ikke minst gleder jeg meg til å få vise dere som har ventet så lenge og som har støttet meg helt fra begynnelsen! Håper, håper, håper at dere liker den..!! ;)

Noe ufattelig trist som har skjedd er at Baby ble veldig, veldig syk denne sommeren. Det viste seg at hun hadde utviklet en nyresykdom som ikke kunne kureres. Det var med en overveldende sorg at vi måtte ta valget å avlive henne på lørdag. Erik var hos henne hele tiden mens jeg var i telefonen. Hele situasjonen var helt uvirkelig.. Hun ble jo bare 4 år den lille jenta vår..! Det har fortsatt ikke gått opp for noen av oss at hun ikke finns mer. Men vi gjorde det som var best for henne. Hun hadde enorme smerter og kunne aldri bli frisk igjen. Sorgen over å miste et husdyr er som å miste et familiemedlem. Vi kommer aldri, aldri til å glemme henne. Jeg vet alle sier det, men Baby var det mest spesielle dyret jeg noen gang har møtt. Hun er uerstattelig…

Det føles helt uvirkelig å skrive dette.. For jeg kan helt ærlig ikke forstå at hun er borte…

Nå skal jeg bare fylle dagene mine med gode venner, smil og latter og fokusere på alt det positive som skjer i livet mitt. Jeg har fått en hel del inspirasjon til å skrive musikk denne sommeren. Snart har jeg faktisk nok materiale til album nummer 2. Ikke dårlig! Etter regnet kommer solen. Verdens største klisjé.. Men det er jo virkelig sant!  Det er alle opp og ned-turer som gjør at man lever (også en klisjé.. Men sånn er det!). Etter alle tårer og tunge løft er jeg såå klar for å ta fatt i alt det nye. Jeg har fått en helt ny start og den har jeg tenkt til å ta fatt i med begge hender! Here we go :)

Jeg håper at dere har hatt en kjempefin sommer med mye glede, solskinn og kyss og at dere herved er klare for den beste høsten noensinne. Let’s do this…

/Rikke

4 Responses to I was lost for good in outer space..

 1. Lena says:

  Jag är jätteledsen över det som hände med Baby. Jag vet tyvär alldeles exakt hur det känns då jag var tvungen att avliva min fina underbara kisse för lite drygt ett år sedan :( Skickar med en stor kram till dig.

  Det ska bli jättekul att få höra din musik! Hoppas det går superbra i Norge Rikke!
  Kram

 2. Lea says:

  så utrolig trist med Baby :( føler med deg! Den ene katten vår hjemme i ålesund ble plutselig paralysert fra livet og ned, i fjor høst, og våknet aldri opp av röngten-narkose. Helt fælt å miste et dyr… Krya på dig!

 3. Sandra says:

  Bra du blogger igjen. Har du flytta til Norge for godt? Er det slutt med Erik? Gledes til singelen din kommer:-)

  • Rikke Lie says:

   Bor lite halvt halvt i Norge-Sverige, så det er ikke noe problem:) Blir her nok en del fremover nå som jeg skal promotere singelen!

   Håper du liker den!! kleem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*