I morgen drar jeg avsted..

Hei bloggediblogg..

Hva gjør dere i dag?? Selv har jeg ikke gjort så forferdelig mye.. Jeg har begynt så smått å pakke, ryddet, kost med katten.. Hmm.. That’s it! Så dere forstår det at nå har jeg veldig lite å skrive om..

Jeg sitter også i treningsklær i skrivende stund.. Tok på meg klærna og var godt på vei ut av døra når jeg plutselig kom på at nei.. fy..! Det gidder jeg ærlig talt ikke i dag!! :p Så jeg satt meg heller ned med mikrofonen og sang litt.. Må jo forberede meg til i morgen jo..! Bra unnskyldning ikke sant? Så det blir nok ikke trening på meg i dag nei..

rikke

/R

4 Responses to I morgen drar jeg avsted..

 1. Mathilde says:

  Bra at du var fornøyd over gruppa! :) Men når det gjelder deg holdt jeg på å si, jeg lot den “orginale” profilen din være admistrator også. Altså jeg tok bort den vi er venner på, hvis det er greit. Men kan jeg bare legge ut bilder av deg, og videoer og sånn? Du bestemmer, tross alt du som er hovedpersonen :)

  Jeg har i alle fall satt Thora som offsiser eller hvordan det skrives. For Thora og jeg har blitt gode venner, skjønner du :) Blitt litt kjent med Joakim også, så det er jo koselig! Å ha noen å dele “deg” med, hehe.

  Kos deg masse i Bodø, og lykke til da!! Skal ha muntlig tentamen i morgen jeg da… Hehe :p Har øvd masse!! Klemklem :)

 2. Mathilde says:

  Jeg bare vil ha tilatelse, det derfor jeg spør deg om bilder og video! Akkurat slik jeg gjorde når det gjaldt bloggen :p

 3. lille ida says:

  Rikke:D
  Du kan ikke tenke deg å ha en spørsmålsrunde snart?
  Jeg har så mange spørsmål som jeg er nysgjerrig på:)
  Hadde vært super dupert..

  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*