I hope you always have a shell in your pocket… and sand in your shoes..

Åå.. Når jeg ser bildene fra Costa Rica blir jeg såå reisesugen! Krysser fingrene for at det blir en liten tur til syden i sommer! Det aller beste hadde selvfølgelig vært om Erik kunne være med men den heldiggrisen er jo bortreis på turné hele sommeren..! Så jeg satser heller på en avslappende sydentur med mamma og pappa! :) Hva har dere for planer i sommer?

5 Responses to I hope you always have a shell in your pocket… and sand in your shoes..

 1. Thora says:

  Så gøy at Erik skal på sommerturné, det er sikkert en helt utrolig spennende opplevelse! Men det blir nok din tur til å få reise rundt en hel sommer på turné en gang og, skal du se! Gleder meg virkelig til du skal ha konserter som ikke er på lukkete arrangementer-for det å oppleve deg live med dine egne sanger er nok en helt ubeskrivelig opplevelse!

  Sommerferien min blir nok brukt som en oppladning før det siste året på videregående. Med innslag av å besøke familien min i Trøndelag og i Sverige. Så blir det en sydentur på slutten. Resten av tiden blir nok brukt til lange dager på stranden eller sjøen med venner! Kan nesten ikke vente på at det blir ferie, for nå er det siste innspurt på skolen. Eksamen i media på mandag, utrolig lite fristende å sitte inne når solen steker ute!

  • Rikke Lie says:

   Jaa.. Det blir utrolig spennende med sommerturné for Erik! De skal reise over hele Sverige i to måneder + noen byer i Finland.. Det er en gigantisk produksjon, så det blir nok et eventyr! :) Bare synd at han blir borte så lenge.. hehe.. Men jeg får vel ta å hilse på en del når jeg kan! :) Gleder meg også masse til å ha egne konserter.. Det skjer mye spennende til høsten så det er bare å vente med spenning.. Wiii..:D

   Høres ut som om du har en herlig sommer foran deg.. Lykke til med eksamen! Det går sikker strålende, det er jeg sikker på! Stor klem:)

 2. Aram says:

  Der så det utrolig flott ut. Sommeren tilbringer jeg i Norge…..gidder ikke å reise bort når det er finest her. Reiser heller til sydligere strøk på våren / høsten :)

 3. Caroline says:

  Koselig å lese bloggen din igjen Rikke! Har ikke vært inne på år og dager. Skal bli flinkere, lover : ) Høres ut som du har mange flotte ferieplaner, og jeg unner deg en super ferie med masse minnerike opplevelser. Håper du kommer til å kose deg med familie og venner!

  Har endel planer for sommeren og kan nesten ikke vente til ferien begynner. Blir litt jobbings på meg i begynnelsen av ferien ( litt over en uke) og store deler av august! Drar til USA ( Seattle) 30. juni! Skal være der i tre uker sammen med hele familien min! Vi skal reise til svigerbroren min sin familie ;) Ellers skal jeg sole meg, bade, spise masse grillmat, is, jordbær dyppet i sjokolade og ellers nyte sommeren!

  • Rikke Lie says:

   Hei Caroline! :) Velkommen tilbake..! hehe.. Sommeren min blir vel egentlig ganske så rolig med tanke på reising og sånt.. Satser på å ta det mye med ro sammen med familien i Ålesund! Spennende med USA i sommer da.. wee.. Håper du får det helt fantastisk! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*