"I en sofa fra Ikea.."

I dag har jeg vært flink og tatt tak i klesskapet mitt.. Har rett og slett ikke plass til alle klær så jeg fikk sortere, rydde bort og gi bort.. Så får vi se hvor lang tid det tar før det blir fullstendig katastrofe igjen! :p Jeg har også ryddet, skrubbet og vasket leiligheten i dag.. Så nå skinner den som gull..!

Ellers har jeg jobbet hjemme i studio og lagt demosang på 4 nye sanger! Herlig å være produktiv..! :) Jeg har også bestilt flybilletter til Oslo (igjen :p).. Drar allerede nå på søndag! Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg blir der, kanskje en uke!? Da skal det jobbes! Oh yes!

Etter en dag innendørs var det deilig å komme seg ut litt! Så jeg fikk med meg Erik ut på en herlig tur i vintermørket.. Nå har vi slappet av hjemme foran en koselig film.. Topp stemning! ;) Må si at jeg har blitt en smule bortskjemt med koselige hjemmekvelder!? Det har veldig mye av det i det siste.. Men hvorfor ikke, det er jo tross alt vinter enda og da er det svært lite som slår en koselig kveld hjemme i sofakroken.. =)

Rikke&Tobias

Som dere ser så har jeg alltid vært veldig glad i sofaen..! :p På bildet ser dere en ganske så tannløs Rikke med nevøen min Tobias. Merkelig å tenke på at jeg var tante når jeg var så lita, til en gutt som nesten er like gammel som meg! Hehe.. Det ser ihvertfall ut som om vi hadde det skikkelig koselig.. <3

God natt kjære venner.. :)

/Rikkie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*