Hvilken synes dere er best??

Hei kjære bloggen! =)

I dag har jeg hatt en veldig bra dag så langt.. Jeg har vært i et spennende lunsjmøte!! Vet enda ikke mye om hva som skal skje fremover, men jeg ble ihvertfall (om det er mulig) enda mer inspirert og klar for å jobbe!! Håper dere der ute forstår hvor mye jeg vil dette! Jeg har jobbet så lenge for å nå drømmene mine om en sangkarriere og jeg har virkelig ikke tenkt til å gi opp nå. Om ingen hjelper meg så kommer jeg uansett til å ta saken i egne hender om jeg må. For en ting er sikkert, en Rikke-CD i butikkhyllene skal bli virkelighet en vakker dag. Forhåpentligvis snart, snart, snart!! ;)

Må nok en gang få takke dere som skriver så utrolig fint til meg, dere aner ikke hvor mye det betyr! Det er dere som gir meg ork til å fortsette å kjempe for dette, så TAKK, TAKK, TAKK!!

I kveld får jeg endelig se mine fine venner igjen! Jeg, Lise, Gabrielle og Pernille er invitert hjem på middag til Peter(Peters) og hans fantastiske Camilla! Det blir nok suuperkoselig.. <3 Gleder meg masse.. Skal selvfølgelig ta masse bilder!

I morgentidlig blir det en togtur tilbake til Stockholm! Det skal bli skikkelig deilig å komme hjem igjen nå. Jeg har en del å gjøre fremover! =)

Sist men ikke minst så har jeg et lite spørsmål til mine kjære lesere:

 • Av sangene mine som ligger på MySpace, hvilken synes dere er den aller beste?

_MG_1423

Foto: Eirik Slyngstad
21 Responses to Hvilken synes dere er best??

 1. Stina says:

  Jeg synes Better off er best men alle er veldig fine ! :)

 2. Eva cathrine says:

  Lost Without You er den fineste synes jeg :) (Men alle er fine)

 3. Joakim says:

  Jeg blir så glad når jeg hører at du ikke har tenkt å gi opp, for det må du virkelig ikke finne på! Det er akkurat en sånn artist som deg vi trenger, og jeg er sikker på at du kommer til å gjøre stor suksess :-) Vi har ingen som er i nærheten av å ha samme særegne stil og artistiske uttrykk som deg, og det er på tide at Norge får en sånn type artist :D Når det gjelder hvilken sang jeg liker best er dette svært vanskelig. De er alle sammen så utrolig nydelige, og mer enn bra nok til å erobre verden med. Hvis jeg likevel skulle nevne de jeg liker ekstra godt må dette bli Lost without you og Lalala. Men som sagt er alle sammen helt fantastiske ;) Håper du har det bra, og at du fortsetter å stå på for å nå målene dine. Vi venter og støtter deg uansett :-)

 4. Thora says:

  Lost Without You var låten som fikk meg til å ville høre enda mer av deg, mens Better Off var den som allerede i april ga meg min soleklare X factor-favoritt!
  Så har jo Lalala blitt en stor favoritt hos meg og. Den er helt fantastisk.
  Når jeg har nevnt tre, må jeg jo nevnte I’m Sorry også, for den er virkelig utrolig nydelig den og. Hvis jeg skal velge hvilken jeg liker best, så blir det Lalala og Lost Without you. Med Better Off like bak! Jeg tror aldri jeg har hatt så lyst til å oppleve noen ting live, som da du sang Lost Without You på dommercampen!

  Det er forresten utrolig bra at du ikke har tenkt å gi opp, det er noe du aldri må gjøre. Jeg VET du kan nå så langt du vil, og ingen andre enn deg selv setter grensene for hva du kan oppnå! Ditt uttrykk som artist er noe helt eget, og Norge trenger artister som deg. Jeg gleder meg (fremdeles) til den dagen jeg kan gå fornøyd ut av platebutikken med en Rikke-CD i hånden:) Aldri har en artist grepet meg så mye før! Man merker virkelig at du legger mye i musikken, og at du virkelig vil dette! Husk og aldri gi opp håpet og drømmene dine, det er viktig at du ikke gjør. For uten drømmer og håp kommer man ingen vei!
  God tur hjem til Stockholm, Rikke!

 5. Mathilde says:

  Tusen tusen takk for veldig koselig svar fra deg her om dagen, Rikke! :) Det var kjempekoselig :D En dag har jeg faktisk tenkt til å skrive om deg, og BARE deg i bloggen min!

  Håper vil få en koselig kveld hos Peter ;)

  Klem

 6. Mathilde says:

  Har forresten hørt alle sangene dine nå, slik som du anbefalte Rikke. Og jeg sier bare: FANTASTISK :) Fy søren, du MÅ få lov å komme med en plate. Jeg hørte også forresten på Erik, kjæresten din. Han har jo bare en nydelig stemme.

  Digger deg masse, masse!! <3 :)

  Stoooooooooooooor klem :D

 7. Aram says:

  Bare så det er sagt så liker jeg alle, men hvis jeg må velge en så blir det Lalala tror jeg, med Better Off hakk i hæl :)

 8. Cathrine says:

  Jeg liker Lost Without you best! Med better off som andre plass tett innpå :)

 9. Hanna says:

  Hei Rikke:-)

  Du skulle ikke ha røket ut. Hele klassen min synger på sangene dine :-)
  Når du får plate(for det SKAL du) så må jeg ha den.
  Du synger drit fint:-D

 10. Sina Martine says:

  jeg synes Lalala er best, med Better Off på andre plass. Kan ikke du og Erik spille inn en sang sammen, kom på det akkurat nå og jeg tenkte bare ‘åååååååå, så søtt det hadde vært’ :-D gleder meg helt sykt til plata di kommer ut Rikke. Digger deg ! :-)

 11. Hanna says:

  Hei, igjen. Jeg glemte å si hvilken sang jeg liker best.
  Det er Lalala jeg liker best. Kjempe bra låt :-)
  Som sagt du er kjempe flink :-)

  Klem Hanna

 12. Kirstin says:

  Jeg liker Lalala best, og rett bak kommer Better of :) Gleder meg super masse til plata de kommer ut!

  Keep up the good work :D

 13. Hege says:

  1. Better Off
  2. Lala
  3. Lost Without you
  4. I’m sorry

 14. Mathea says:

  Lika VELDIG godt Lalala, og Better off! :)

 15. ida says:

  åååh rikke ! du er så flink! du MÅ gi ut plate, jeg kommer absolutt til å kjøpe den :D jeg begynte tilogmed å gråte når jeg hørte better off ! den e så sykt fin, å lalala er like så fin og lost without you er døds fin!
  fyy søren du er flink :)

 16. Karina says:

  Rikke, ej lika alle songane dine å ikkje minst dej :D Alle songane e so dej! men om ej må velge en favoritt må de vere Lost without you, å den he surra rundt i haude sida første gong ej høyrde den :D men ej lika alle fire veldig godt, dei e so herlige til å slappe av til :)

 17. Julie says:

  “better off” er en knallfin låt….. Du er flink ;)

 18. wenche says:

  hei, jeg syns at better off er best. elsker den sangen, og jeg må si at det er en sang som jeg har gått å nynnet på i noen dager nå :)

 19. pernille says:

  Jeg elsker stemmen din og alle sangene dine:) Men vis jeg skal velge en favoritt så må det bli “bett of”. Jeg hører på sangene dine hele tiden å er en Stoooooooooooooooor fan:)
  Du må gi ut plate snart da skal jeg kjøpe den og spille den på cd-spilleren til jeg ikke kan tenke på noe annet:D

 20. Caroline Sofie says:

  Oi, hvilken skal jeg velge?! Har hørt mange av sangene dine, og klarer nok desverre ikke å velge bare èn favoritt! Jeg er blitt veldig glad i Better Off og Lost Without you. Det er de to sangene jeg har hørt mest på! Du skriver nydelige sanger og har en superskjønn stemme!

 21. Lina says:

  Alle sammen:D Men jeg syns nesten at better off og without you er de beste<33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*