Hva i huleste…?

Spennende greier dette med bursdag.. Jeg er sååå nyskjerrig på hva godeste Erik holder på med inne på stua.. Klokka er snart to på natten og jeg hører knitter i papir og diverse andre rasslelyder.. Han holder på med noe veldig suspekt der inne..! Jeg har nemlig fått klar beskjed om å holde meg her på soverommet… Men hallo? Jeg døøør jo av nyskjerrighet!! Hva i huleste er det som tar så innmari lang tid?? Er det meningen at jeg skal klare å sove nå liksom..? Ain’t gonna happen, sier jeg bare! :p

rikke

Hva tror dere han driver med..?

/R

8 Responses to Hva i huleste…?

 1. Liljen says:

  Haha, så spennende da!!:D

 2. Mathilde says:

  Hipp hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen, Rikke :) Håper du får en strålende dag <3 Stor klem.

 3. tina says:

  hvorfor har du tatt bort lalala sangen på myspace?:o

 4. Mathilde says:

  Hei Rikke! :)
  Har nå sendt deg et kort også med en bursdagshilsen, inkl. brevet jeg egentlig skulle gi deg på finalen vet du. Men jeg tok den i samme slengen nå, så ikke du skulle miste den der. Du får si hva du synes da, når vi møttes :) <3 Klem <3

 5. Caroline Sofie says:

  tihih, så romantisk! gratulerer så mye med dagen <3

 6. Aram says:

  Hipp hurra og gratulerer så kjempemye med dagen :)

 7. Mathilde says:

  Skal si det er stille her :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*