Hurra, hurra, hurra!!!

aafk

Vi vant cupfinalen..!!! Herre min flosshatt.. For en utrolig spennende kamp! Kan ikke si at jeg er noe særlig fotballsinteressert, men fyyy så gøy det er når Ålesund spiller, og spesielt gøy når vi faktisk vinner også! Det var nesten like nervepirrende som å stå X Factor-scena under oppropet..Woow!!! =D Nå er vi happy,happy hele gjengen..!

Hva jeg har gjort i dag? jooo.. Det skal jeg si dere: Jeg og søstra mi har ikke rørt oss av flekken i dag. Vi har tilbragt hele dagen i sofaen foran tv’n.. haha.. Ikke spesielt imponerende kanskje.. Men fy så deilig og nødvendig! Trengte faktisk en skikkelig slappe-dag her i Asker. Det har vært så sykt mye frem og tilbake, hit og dit den siste tiden.. Så denne søndagen var helt perfekt for meg! Kanskje ikke så morsomt å blogge om.. but oh well..;)

Må nok en gang få takke til alle dere herlige, søte, fine mennesker som skriver så fint til meg.. You guys bright up my day!! Det er litt vanskelig å svare på alt med en gang, men jeg gjør så godt jeg kan. Dere er best!! =)

Det klør skikkelig i fingrene mine for tiden.. Har så mange tekster og melodier i hodet som jeg gleder meg til å lage musikk av. Noe av det første jeg skal gjøre når jeg kommer tilbake til Stockholm på onsdag er å møte min fantastiske venn og gitarist Mikael Lavrell (han som spiller i “Lost Without You” videoen på YouTube). Han er en av mine beste venner som jeg har skrevet flere sanger sammen med.. Miss u man! <3

Nei, nå tar vi en dans dere..:p

montasje

Foto: Eirik Slyngstad

6 Responses to Hurra, hurra, hurra!!!

 1. ida says:

  åleeesuuuuuuund!! <3<3 beste kampen på leenge :D

 2. Cathrine says:

  Må innrømme at i begynnelsen var jeg ingen fan av deg. Men faktisk etter du røk ut ble jeg litt mer nyskjerrig på hva du hadde å by på , ettersom jeg syntes Jolene var så bra sunget av deg, så jeg sjekket ut myspacen din og fant dine egne låter. Da falt jeg pladask for det du selv har gjort. Så Nå skal jeg følge med videre og håpe at jeg snart får stå å selge din plate i platebutikken!

  Du har noe særegent i stemmen din som gir meg en deilig følelse når jeg hører på!

  Syns du skal stå på :)
  Du og Erik blir nok et bra artistpar!

  HIlsen Cathrine

 3. Aram says:

  Jeg var ganske nøytral (trodde jeg) i forhold til cupfinalen iår, men merka at jeg digga at dere grusa Molde. Heia Rosenborg :)

 4. Elin er en Rikke fan! says:

  Hei Rikke :- ) Så kule dansebilder !! :O Kjempefine!! Håper du lager mange flere sanger, som du sikkert kommer til å gjøre siden du er så flink til det :D
  LYKKE TIL :D:D <3

 5. Stina says:

  Det var en veldig spendenede kamp i går. Kjempe bra at Ålesund vant ! Hurra :)

 6. Åshild says:

  Håpe du laga mange fleire songa !
  Stå på ;d <3
  du e utruli flik t å synga å eg håpe du snart ska laga eit album :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*