Home sweet home..<3

Ååå.. Det er så koselig å være hjemme hos familien igjen! Pappa hentet meg på flyplassen og mamma hadde laget taco når jeg kom hjem..

Når jeg våknet i dag kom min kjære, søte søster på besøk og med seg hadde hun Kaizer.. Han er mer bjørn enn hund og fullstendig kosegal! Såå herlig.. <3

rikkekaizer

I morgen kommer Erik også!! Hurraa…:D

4 Responses to Home sweet home..<3

 1. Hilde says:

  Stilig bilde :)

 2. Mathilde says:

  Så utrolig søt hund :) Elsker hunder <3 (har hund selv, så da er det ikke så rart). Kan tenke meg at du synes det er deilig å være hjemme!?! Hehe…

  Vet du jeg er igrunn en del stolt nå. Vet du hvorfor? Fordi det er 339 medlemmer i gruppa for deg allerede :D <3 Og det er jo helt fantastisk! Blir vel fler etterhvert, siden jeg har skrevet om den gruppa på din egen "Rikke Lie" gruppe. Hehe :p Men jeg er i alle fall utrolig glad! Hittil så er det 6 av deltagerene fra X Factor som er medlem… (Lise, Pernille, Elin, Gabrielle, Adrian og Malin i Shackels). Også er forloveren til Peters medlem til og med :) Og faktisk Charter-Svein! :p

  Ha en fin søndag, Rikke! :)

 3. Mathilde says:

  Forloveden * ikke forloveren :p Dumme meg! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*