Home sweet home.. <3

Åååååå så DEILIG å være hjemme igjen!! Love it, love, it love it!! Det er lenge siden jeg har sovet så godt som jeg gjorde i natt..! Herlig å bare slappe av å ta det litt med ro en stund..! Det skjer så mye spennende med Erik om dagen, han er i møter hit og dit! Sååå gøy! Det fortjener han.. <3

erikrikke

For ikke å glemme at jeg har kommet tilbake til verdens søøøteste og snilleste lille dyr, katten vår “Baby”.. ( joda! Det er det hun heter :p haha..)

baby

Jeg begynner sakte men sikkert å komme i julestemning nå…! Uvanlig for å være meg.. Gleder meg sånn til snøen, kakao, å gå på skøyter, pepperkakehus, god mat og julegaver! Wee.. I år blir det litt annerledes jul for i år skal jeg feire sammen med Eriks familie her i Stockholm. Koselig! =)  Så da blir det “svenska köttbullar och prinskorv” på meg i år.. =D Men “tre nøtter til askepott” og “reisen til julestjernen” står selvfølgelig også på menyen..! Litt merkelig å begynne å snakke om jula nå kanskje.. but oh well=p

Ellers så har det begynt å tikke inn en del spillejobber nå! Og det er jo kjempegøy..! Så det blir nok mye reising på meg fremover! Håper jeg kan presse inn en liten ferietur også! Hadde ikke takket nei til en reell dose med solenergi!

Ha en  herlig torsdag dere!

/Rikke :)

6 Responses to Home sweet home.. <3

 1. Stina says:

  Kjempe sjønn katt du har :)

 2. Martin says:

  Vi i Bodø gleder oss veldig til du kommer!

  Og til din kjære kjæreste, vi skal ta godt vare på Rikke når hun er her oppe!

 3. Hanna says:

  AAww! Katten din er kjempe søt :-)

  KLem Hanna

 4. Leeniz says:

  Er Katt är så Underbart Söt…får mig att sakna min älskade katt som gick bort för knappt ett år sedan :(<3

 5. martine says:

  hei rikke :) jeg digger deg og stemmen din. wow! har lenge lurt på hvordan program du bruker for å lage mosaikk av bildene dine. hadde vært fint om du ville svare!

 6. Marianne says:

  Jeg òg er litt på den der julestemninga for tida. Sitte inne med stearinlys og en kopp kakao er så deilig:) Synd du gikk ut av X faktor, og jeg ønsker deg all lykke til videre med musikken. Jeg fant deg på Myspace for en stund siden(før du ble med på Xfaktor), og jeg elsker sangene dine<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*