Hjemme i Stockholm..

Sitter her med en ansiktsmaske som jeg har hatt på meg alt for lenge..! Denne dagen har jeg bare tatt det med ro, har vært så ubeskrivelig trøtt siden jeg kom hjem… Ajaj.. Jeg må nesten skylde meg selv! Det ble jo en smuule sent på middagen i går kveld, men det var det lett verdt! God mat og godt selskap..! Perfekt..! :) Så det var uten tvil en meeget trøøtt Rikke som møtte på flyplassen tidlig i dag!! Jeg er sååå gretten når jeg må gå opp tidlig.. Stakkars pappa som fikk være den som vekte meg.. haha! :p

Erik er jo i Gøteborg nå og er kommet godt igang med forberedelser til lørdagen. I dag har det vært prøver på scenen og alle mulige intervjuet hit og dit.. Han koser seg, helt enkelt!! :D

Erik på scenen

Nå skal jeg lage kanelboller..!! (Dvs. ta ferdiglagede boller fra frysern og varme dem i mikro-ovnen! :p) Yummii..

Snaix!

/Rikkepikkepø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*