Hipp hurra for verdens beste mamma…! <3

I dag har min kjære, søte, fantastiske, herlige, sprudlende mamma bursdag!! Hurra, hurra, hurra!! Det er så trist at jeg er så langt borte.. Men nå er det jammen ikke lenge før jeg kommer hjem… :D

rikkemammaMamman min, takk for at du er den du er..! Jeg  vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg og all støtten du alltid har gitt meg. Takk for at du alltid finns der for meg, for at du viser meg hva det vil si å være et godt menneske. Du er helten min… Jeg er så uendelig glad i deg…! <3

mammapappa1kake

balloons

4 Responses to Hipp hurra for verdens beste mamma…! <3

 1. mamma says:

  takk du min kjære jente som har gjort livet mitt så uendelig rikt med så mye glede og spenning du har gjort tilværelsen min så rik.Du har gjort meg ung i skjelen–har rett og slett ikke ord for hva du har og har gjort. mitt liv gullgruve som ingen penger kan betale– Takk du min kjære pike for at du er der!!!mye kjærlighet fra meg til deg.TAKKK

 2. Mathilde says:

  Hipp hipp hurra for din kjære mamma, Rikke! :) Også for en flott mor du har! Skjønner godt at du er stolt over henne, og at du er veldig glad i henne.

  Så flott og fin plakaten for julekonserten til Erik og deg ble forresten :D Skulle ønske jeg fikk sett! Men så møter jeg jo deg kanskje på finalen da, *HÅPER* jeg.

  Ha en fin kveld :)
  Klem

 3. Onkel says:

  Ja dere har all grunn til å være stolt av hverandre. (Gode gener)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*