Hipp, hipp hurra..!!

I dag har vi feiret bursdagen til Eriks mamma med kaker, boller og brus! :)  Av oss fikk hun en stor samling med herlige sjokoladepraliner.. mmm.. Har jeg sagt at jeg eeelsker sjokolade? Så det skal faktisk jeg også ønske meg på min bursdag som er rett rundt hjørnet!!

Ellers så har vi vel mest tatt det med ro i dag! Vi har slappet av og sett reprisen av svenske idol og X Factor! Må si at jeg fikk verdens største hakeslepp når jeg så at Pernille røk ut!!! Forstår fortsatt ikke hvordan hun kunne havne i bunn 2! Jeg trodde helt ærlig at hun skulle vinne hele greia! Men man kan aldri vite med et sånt program, hva som helst kan skje! Nå er det dessuten få igjen, nivået er skyhøy og alle er så utrolig flinke!! Det finns uansett ingen tvil om at Pernille har en fantastisk karriere foran seg med det utrolige talentet som hun har! Det samme gjelder Gabrielle, wow!! For en artist hun er..! Gleeeder meg til å gå på en Gabrielle-konsert, det blir garantert helt rått!! Nå er det bare å ønske alle som er igjen lykke til!! Gleder meg masse, masse til å se alle igjen på finalen den 18′e desember!! Wihoo..

Når det gjelder musikken så er det mye spennende som skjer for tiden..!! I mellomtiden så skriver jeg på enda flere sanger.. Elsker at jeg har så mye inspirasjon nå.. Det er vel bare å utnytte den når man har den! =D Jeg og Erik holder også på å planlegge en julekonsert som vi skal prøve å få sette opp her i Stockholm om bare et par uker. Vi gjorde det samme i fjor så det blir kjempegøy om vi får det til i år også!! :D

IMG_14352

Stooor klem fra meg til dere! :)

/R

7 Responses to Hipp, hipp hurra..!!

 1. Mathilde says:

  Fantastisk nydelig bilde av deg, Rikke :D <3

  Men du? Kan jeg skrive noe om planene dine forresten? Kan du gi meg noen forslag å sende på mail? Har du forresten et bilde jeg kan få av deg og Erik å legge ut også? For jeg fant et som var på tv2underholdning, men det er liksom TV2's bilde eller hva jeg nå skal kalle det. Hadde vært kjempefint hvis jeg kunne fått et bilde av deg og Erik. For under det bilde skal det stå: "Det nydelige paret! Den vakre Rikke og den kjekke Erik :) <3". Hvis det er greit da!

  Men du får sende meg en mail, sendte jo enda et svar til deg på din andre mail.

  Utrolig synd at det var Pernille sin tur i går :(

  Klem klem

 2. Thora says:

  Det blir spennende å høre resultatet av de nye sangene! Gleder meg virkelig. Jeg er helt sikker på det blir bra, for du har bevist så utrolig mange ganger alt som bor i deg. Alt fra en helt fantastisk stemme, en utrolig artist som fremfører låter på en måte ingen kan gjøre etter deg og en helt vanvittig flink låtskriver. Alle disse egenskapene gjør deg til en artist som man kunne brukt mange tusen ord på å beskrive, men likevel ikke fått sagt nok om! Selv om jeg tror det på en måte var positivt at du ikke vant xfactor, slik at du får gjort DIN greie, så kan jeg ikke annet enn å si at jeg savner å se deg i ilden på fredagskvelden. Selv om det er høyt nivå blant de som er igjen, mangler det noe spennende! Noe unikt man ikke har sett før. Jeg synes det fremdeles er helt uforståelig at man ikke hadde hørt om deg før xfactor! Du er jo en artist som det ikke finnes fler av, og vi burde ta godt vare på slike artister som deg. For de er sjeldene! Lag musikk for de som liker det du gjør, aldri heng deg opp i de som skal kritisere. Det er ikke verdt det! Enten om platen din kommer om noen få måneder, eller om ti år- jeg venter på den, helt til den kommer! For det er virkelig verdt å vente på noe som er SÅ bra : )
  Jeg føler jeg gjentar meg selv gang på gang i det jeg sier, men jeg finner egentlig aldri de riktige ordene som beskriver hvor mye jeg beundrer deg som artist. Du har kapret førsteplassen over mine favorittartister, og det er laaangt ned til andreplassen, det er helt klart!

  • rikkelie says:

   Vet du Thora, det er ingenting som gjør meg mer glad enn å lese det fine du skriver til meg!! Det varmer i hjertet og langt inn i sjelen.. Takk for at du tar deg tid til å skrive til meg, det betyr virkelig mye mer enn du tror! <3 Gleder meg til jeg kan få gi deg en cd..!! For du har virkelig trodd på meg siden starten! Så takk, takk, takk snille, søte du! :D stoor, gigantisk klem /R

 3. Joakim says:

  Hei Rikke,

  Dette bør du se!
  Håper du har en hyggelig dag:)
  Hilsen
  Joakim

  http://www.tackfilm.se/?id=1258891129185RA75

  • rikkelie says:

   Hahahaha… jeg dør av latter!! Det der var så syykt kult! :p hohoho.. Takk Joakim! Dette ble en bra start på dagen! ;)

 4. Caroline says:

  Kjempefint bilde av deg :D

  Da du gikk ut av X-faktor gadd jeg nesten ikke å følge med lenger.
  Det ble bare kjedelig uten deg, og da du gikk ut satt jeg og vennina mi med tårer i øyna! Jeg som hadde håpet på at du hadde kommet til AEG på Brunstad til vinteren, som “X-faktor-vinner” ;/
  Det var det verste som kunne skje, at du gikk ut!
  Og når du får deg egen plate skal jeg definitivt kjøpe den!

  BIG hug, fra din største fan :D <3

  - Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*