Hipp hipp hurra!!

Gratulerer med dagen til min kjære, søte, vakre, snille, sprudlende, fantastiske, storesøster Kina! <3 Om bare en liten uke er jeg hjemme igjen og da skal du få verdens største klem!! :)
Jeg er såå takknemmelig for at jeg har en så fantastisk søster som deg..!

Jeg er sååå glad i deg! <3

6 Responses to Hipp hipp hurra!!

 1. Jussi says:

  Heter hun Kina??

 2. Thea says:

  Hei Rikke!

  Har fulgt deg og bloggen din en stund nå, og jeg synes du har så god musikksmak. Du har jo nevnt noe av musikken du liker her på bloggen, og alt har falt i smak. Lurer på om du kan gi meg noe mere musikk du liker utenom Oh Laura, Salem Al Fakir og Teitur? Jeg ønsker stadig å oppdage ny musikk, og jeg tror du kunne tipset meg om mye god musikk. Håper du kan nevne noen artister du liker :) Takk!

  • Rikke Lie says:

   Hei Thea! Så gøy å høre fra en ny leser! :D Selvfølgelig kan jeg tipse om flere artister.. Jeg skal tenke ut noen artister å gjøre et innlegg..! :D /R

 3. Jussi says:

  Aha….da skjønner jeg ;) Tenkte med en gang på Kina..landet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*